Coaching

Jag erbjuder idag flera coachande och utbildande produkter för både individer, grupper och par.

• Individuell coaching

• Ledarutbildningar för grupper

• Parcoaching för par

• Relationsprogram för par – The Lover’s Relationship Programme (TLRP)

• Sexcoaching för par

 

Om någon av ovan nämnda produkter inte passar dig men du ändå tror att jag kan hjälpa till så är du alltid välkommen att kontakta mig för en konsultation. Om jag inte tror att jag är lämplig så kan jag oftast rekommendera någon som kanske passar bättre för uppdraget.

Individuell coaching

Söker du ett stöd och någon som samtidigt kan utmana dig i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?
Då låter det som att jag är rätt coach att hjälpa dig vidare. Kanske är uppförsbacken du står vid lite för brant att hantera på egen hand?
Som en coach kan jag stötta och utmana dig mitt i ditt liv med dina utmaningar. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt provmöte innan vi tillsammans lägger upp en plan för hur vi fortsätter. Du finner ett par omdömen från mina klienter här.
Jag har en bred erfarenhet ifrån arbetslivet som ledare och chef.
Jag är även med i nätverket mentorerna.se.
Snart finner du mig även som en av coacherna i appen och nätverket: Modern Health.
Boka coaching för dig idag!

Ledar(skaps)utbildningar för grupper

Jag har min bas i Search Inside Yourself  – Googles ledar(skaps)utbildningar som baseras på mindfulness, emotionell agility och emotionell intelligens. Utifrån den metoden arbetar jag med grupper av medarbetare, mellanchefer och ledningsgrupper.
Jag erbjuder även varje deltagare mentorcoaching som en del av träningen.
Du finner mig som en av de seniora instruktörerna vid Minds Unlimited. 

Anmäl intresse här!

Parcoaching för par

I parcoaching jobbar jag tillsammans med min make. Är ni mitt i er relation och ännu inte har hittat rätt “service ställe”? Vi erbjuder er träning, utmaning, stöttning och coaching för befintliga (Icke krisande) relationer. Ni kanske har en nyare relation och vill göra rätt från början eller så har ni varit tillsammans länge men har inte tidigare lagt tillräckligt med tid för att hålla den i toppform. Ni älskar varandra och vill få ut mer av er relation och ert liv.

Vi startar med en kartläggning genom intervjuer och utvärderingar – så att vi som era coacher, samt ni själva, får en gemensam bild över era styrkor och utmaningar i relationen. Tillsammans bestämmer vi sedan en plan för hur vi fortsätter.

All coaching och träning sker i syfte att ni ska få verktyg så att ni själva kan hantera era konflikter (vi vet att de finns i alla relationer). Ni får även verktyg kring hur ni kan fortsätta att stärka er relation och skapa kärleksfulla ritualer så att er relation blir sund och hållbar. Vi kan med säkerhet även utlova ökad förståelse och en hel del insikter om er själva och i er relation. Med våra verktyg och vår träning kommer er vänskap att stärkas. Vi vet, och forskning instämmer, att ju bättre vänskap som finns emellan er, desto bättre sexliv kommer ni att ha.

I många fall kan det underlätta om vi jobbar tillsammans. Att ha både en man och en kvinna samt 4 ögon och öron som lyssnar, begrundar och försöker se allas perspektiv kan vara till stor hjälp. 

Boka relationscoaching för par idag!

Vill du läsa mer om hur parcoaching går till och kan innebära – besök oss på The Lovers hemsida

Relationsprogram för par – The Lover’s Relationship Programme (TLRP)

Föreställ dig ett träningsläger där du och din partner tränar på att vara bättre partners. Föreställ dig att ni även får se andra träna med varandra. Att ni får lära er mer genom att visa för andra. Att ni får lära er mer genom att få se på andra. Ni får fler verktyg och insikter genom att interagera med de andra paren än om ni enbart tränar med oss. Maximalt 4 utvalda par per tillfälle. Vi intervjuar alla par innan för att bedöma om de är personer som kan bidra, lära och växa med den kunskap och handledning som erbjuds. Vi träffas under flera tillfällen på ett år. På exklusiva boende med gemensamma och privata ytor. Även digitala träffar förekommer som ett komplement.

Det förekommer inga avklädda övningar gemensamt. Möjligen kan vi inspirera er till att prova något nytt med er partner på er fritid. Vi uppmuntrar er även att utöka träningslägren till att spendera en eller flera dagar i samvaro för att på egen hand träna på era nya färdigheter.

I TLRP sker träningen med Hunter och Therese Mabon. En och annan gästföreläsare välkomnas vid tillfälle beroende på relationernas och gruppens behov.

Anmäl intresse!!

Det är en vaccination för att förhindra allvarliga relationsproblem. /Lotta

Ett mycket bra program som alla par borde gå igenom. Det har gett massvis för vårt förhållande samt en plan för hur vi ska fortsätta utvecklas. /Man 51 år

Det är viktigt att investera tid och pengar i sin framtid och ett liv med mer sex. /Pigge

Det ger en bra möjlighet till en bättre och starkare relation, det ökar förståelsen för varandras behov och kan ju även pigga upp samlivet. /Man 62 år

Satsa tid på/i din relation och så gärna som vi gjort i flera dagar. Ni kommer att få nya insikter om både er själva och er partner. /Kvinna 42 år

Sexcoaching för par

Längtar ni efter att väcka sexlusten till liv? Har ni svårt att prata om sex? Vill du att din partner skall ta mer initiativ? Har ni bara samma sorts sex hela tiden? Vill ni ha olika mycket sex i er relation? Det finns många fällor som är vanliga att par fastnar i. Vi kan hjälpa er med dessa utmaningar och många andra.

Relationscoaching är en självklar del av sexcoaching. Nyckel till bra sex i en fast relation ligger inte i din sexteknik. Vi lär inte ut vart du skall slicka för att det skall bli bra sex. Finns det motstånd eller bromsar hos din partner spelar det ingen roll vilken teknik du har. Ju bättre vänner ni är i er relation, desto bättre sex kommer ni att ha. Ju bättre sex ni har, desto bättre vänner kommer ni att vara. Det säger både forskningen och vi.

Vi är bra på sex, att våga prata om sex och kommer att arbeta med er för att få bort skammen som kan finnas kring sex. Vi vet att det går att finna vägar till bra sex, till det där som är fullt av lust. För oss är sex viktigt och vi prioriterar att ha sex med varandra ofta.

Hur det ska se ut med sex, njutning, lust och intimitet i just er relation är självklart upp till er. Vi kommer med övningar, verktyg, utmaningar och stöttar er på vägen. Alltid med en lyhördhet till er och er relation.

Självklart sker all coaching påklätt.

Boka sexcoaching idag!

Vilka är vi?

Vi som jobbar med detta heter Hunter & Therese Mabon. Vi är ett par sedan 1992 och gifte oss 1998. Vi har två söner (födda 1999 och 2002) samt en vit Dvärgschnauzer. Vi brukar säga att vi just nu är i vårt fjärde äktenskap med varandra. Vi har båda spelat rugby på elitnivå i Sverige och i landslaget. Att leda lag och grupper är något som följt oss genom hela livet. På senare år har vår passion för att hjälpa andra par må bättre växt fram. Detta har lett till att vi nu jobbar med detta tillsammans.

  Vår filosofi, utbildning och inspiration kring vårt relationsarbete
  kan du läsa mer om här:

  Obs! Vi jobbar inte med:

  • Psykoterapi

  • Vi jobbar inte med trauma behandlingar. Däremot tar vi emot par för par-coaching, där en eller båda parter samtidigt får trauma behandling av annan aktör. Att samtidigt komma till par-coaching kan ge er relation en bättre och snabbare effekt totalt sett.

  • Vi jobbar inte med dysfunktionella anatomiska problem. Dock som ovan, vi tar emot par, där en eller båda parter samtidigt får den sorts behandling som behövs av annan aktör. Att samtidigt komma till par coaching kan ge er en bättre och snabbare effekt totalt sett.

  • Avklädda övningar.

  the lovers falkenberg

  Parcoaching

  Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
  Är du redo att investera i din romantiska relation?

  Snippets - The Lovers Podcast

  10 säsonger
  88 avsnitt
  Välkommen att lyssna till oss!