Jag – din coach

Sedan jag diplomerade mig till ICF coach har jag coachat mina klienter i nästan lika mycket olikt innehåll som antalet klienter.
Under våren 2020 har jag certifierat mig till nästa nivå, ACC. Nedan finner du uppskattande ord från ett par av de klienter som jag coachat under åren. Du finner mig i mentorsnätverket, Mentorerna.se samt straxt som en av coacherna i appen hos Modern Health. Givetvis kan du även boka in mig direkt här. 

Boka mig som din coach nu!

“Jag kan varmt rekommendera Tess – hon är en fantastisk och engagerad coach. 

 Jag var väldigt vilsen när jag mötte Tess – visste inte vad eller vart jag ville och behövde verkligen göra en förändring 

Med hennes coachning hjälpte hon mig att komma till insikt med vad som är viktigt för mig och vad som inte är viktigt för mig.  Hon ställde bra och utmanande frågor vilket resulterat i att jag har kommit fram till det jag vill och hittat dit där jag vill vara, både som privat person och som egen företagare. Hon lärde mig att sätta upp mål och har fått mig att tänka långt utanför boxen.

Jag är så glad att jag har hittat henne!”

Gunilla Åslund

Trädgårdsarkitekt och konstnärinna , Kiwano Garden

“Tess coachning har hjälpt mig att bli mer målinriktad och skapa en tydlig bild av mig själv och mina behov, både som privatperson och som egen företagare. Jag gillar att utmana mig själv och Tess utmanande frågor har hjälpt mig att reflektera på nya sätt och få nya insikter. Coachningen har hjälpt mig att bli mer närvarande och jag har fått mycket inspiration och motivation till att sätta upp nya mål och skapa nya vägar. “
Annsofi Uhlin

Administrativ konsult och hälsocoach

“Jag valde Tess via coachförmedlingens hemsida. Jag sökte en coach som kunde plantera lite nya tankesätt hos mig. Utmana mig lite i mina sanningar. Inspirera till att våga tänka nytt eller iallafall hitta en ny mental dörr att öppna men i ärlighetens namn visste jag inte riktigt vad det konkreta målet var. Jag var inte missnöjd med något, men jag hade inte heller den framfart och energi som jag önskade. Jag hade en känsla av att det fanns ett förändringsbehov hos mig. Det var hennes egen presentation som jag fastnade för. Den andades energi, humor och nyfikenhet. Jag blev verkligen inte besviken! Redan i första mötet, i första minuten infann sig en trygg och bekväm känsla. Hon fångade mina flummiga tankar och ställde roliga, utmanande följdfrågor så att mina egna svar ledde mig framåt. Jag fick hemläxor i form av “tankesnurror” för att filtrera mina känlsor och tankar och jag fick många bra tips på var jag kunde hitta inspiration. På kort tid identifierade hon 100% vad jag gick igång på, hennes tips var klockrena! Hemläxorna har jag återanvänt så många gånger både privat och i jobbsammanhang att jag numera per automatik kör igång tankesnurrorna i huvudet när jag upplever att jag kör fast. Ett klockrent verktyg för mig för att komma förbi frustration och onödig stress. Våra coching-sessioner gav mig massor av energi. Samtalen byggde mod och motivation hos mig och har stor del i att jag faktiskt förändrade min jobbsituation ganska rejält så småningom. Det är också otroligt inspirerande att få möta en karismatisk, rolig, och närvarande person som så frikostigt delar med sig av sina tankar och erfarenheter. Jag rekommenderar verkligen Tess till dig som vill upptäcka nya sidor och vägar inom dig själv. “ 
Victoria Grann Hammarström

People Development & Communication, Elgiganten Logistik AB

” Therese kom in som mentor till mig när jag precis hade tagit in en investerare och hade sålt 50% av mitt bolag. Therese hjälpte mig att bli en bättre ledare. Ledare för mig själv och andra. Leda människor så att de känner trygghet och blir sedda. Handfasta tipps med allt ifrån kroppsspråk till förhandling. Therese mentorskap har resulterat i att jag känner mig tryggare som ledare och att våga fatta bättre beslut. Jag har ökat från 0 juridik på abonnemang till 1 200 kunder på under 6 månader. Kan varmt rekommenderar att ta ett första förutsättningslöst möte. Det kan vara en promenad eller en kaffe.”
Jonas Djurstedt

COO - Operativ chef, Smålands Juristbyrå AB

“Tess har varit ett stort stöd så att jag bättre kunnat analysera, värdera och reflektera ”problemet”. Hon har på ett mycket vänligt och proffsigt sätt bistått med väl anpassade verktyg vid varje mötestillfälle beroende på vad jag önskat arbeta med och bidragit till att jag snabbare kunnat sortera alla tankar samt skapa en handlingsplan för att öka chanserna att nå mina mål.”
Tina Bohlin

SIS Project Manager Quality Mangement and Social Responsibility, Verksamhets- och hållbar utveckling, SIS

“Jag upplever att Tess har en väldigt bra förmåga att se vilka behov av förädling som behövs och utifrån det hjälpa mig att hitta rätt väg. Genom att ställa rätt frågor vägleda i förändringsarbete.”

Frida Ryberg

Brandingenjör, Södertörns Brandförsvar

” Therese hjälpte mig rita upp en inre karta, se nya möjligheter och ta nya steg i livet. Jag har efter vår coaching fortsatt att följa Therese i sociala medier och hon är inspirerande att följa och väcker många tankar.”
Maria Mosstig

yoga och mindfulnesscoach

Söker du ett stöd och någon som kan utmana dig i ditt liv, i ditt professionella yrke eller ta dig ifrån en ohållbar situation?

  • Du kan alltid boka ett inledande, kostnadsfritt provsamtal med mig. Skicka ett mail med din intresseanmälan.
  • Efter vårt provsamtal är det ditt beslut att bestämma dig om du vill anlita mig som din coach.
    Om ja, så bokar vi in ett längre, kartläggande samtal kring ev problemformulering och målbild.
  • Därefter är det först dags för återkommande coachingsamtal under den tid som vi tillsammans kommer överens om.

Boka ditt provsamtal här!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.