Jag – din coach

Sedan jag diplomerade mig till ICF coach har jag coachat mer än 100 timmar. Just nu har jag certifierat mig till nästa nivå, ACC. Nedan finner du uppskattande ord från ett par av de klienter som jag coachat under åren.

“Therese hjälpte mig rita upp en inre karta, se nya möjligheter och ta nya steg i livet. Jag har efter vår coaching fortsatt att följa Therese i sociala medier och hon är inspirerande att följa och väcker många tankar. “
– Maria Mosstig, yoga och mindfulnesscoach

“Tess har varit ett stort stöd så att jag bättre kunnat analysera, värdera och reflektera ”problemet”. Hon har på ett mycket vänligt och proffsigt sätt bistått med väl anpassade verktyg vid varje mötestillfälle beroende på vad jag önskat arbeta med och bidragit till att jag snabbare kunnat sortera alla tankar samt skapa en handlingsplan för att öka chanserna att nå mina mål.”
– Tina Bohlin, SIS Project Manager Quality Mangement and Social Responsibility, Verksamhets- och hållbar utveckling

“Jag valde Tess via coachförmedlingens hemsida. Jag sökte en coach som kunde plantera lite nya tankesätt hos mig. Utmana mig lite i mina sanningar. Inspirera till att våga tänka nytt eller iallafall hitta en ny mental dörr att öppna men i ärlighetens namn visste jag inte riktigt vad det konkreta målet var. Jag var inte missnöjd med något, men jag hade inte heller den framfart och energi som jag önskade. Jag hade en känsla av att det fanns ett förändringsbehov hos mig. Det var hennes egen presentation som jag fastnade för. Den andades energi, humor och nyfikenhet. Jag blev verkligen inte besviken! Redan i första mötet, i första minuten infann sig en trygg och bekväm känsla. Hon fångade mina flummiga tankar och ställde roliga, utmanande följdfrågor så att mina egna svar ledde mig framåt. Jag fick hemläxor i form av “tankesnurror” för att filtrera mina känlsor och tankar och jag fick många bra tips på var jag kunde hitta inspiration. På kort tid identifierade hon 100% vad jag gick igång på, hennes tips var klockrena! Hemläxorna har jag återanvänt så många gånger både privat och i jobbsammanhang att jag numera per automatik kör igång tankesnurrorna i huvudet när jag upplever att jag kör fast. Ett klockrent verktyg för mig för att komma förbi frustration och onödig stress. Våra coching-sessioner gav mig massor av energi. Samtalen byggde mod och motivation hos mig och har stor del i att jag faktiskt förändrade min jobbsituation ganska rejält så småningom. Det är också otroligt inspirerande att få möta en karismatisk, rolig, och närvarande person som så frikostigt delar med sig av sina tankar och erfarenheter. Jag rekommenderar verkligen Tess till dig som vill upptäcka nya sidor och vägar inom dig själv. “
– Victoria Grann Hammarström, People Development & Communication, Elgiganten Logistik AB

 


 

Söker du ett stöd och någon som kan utmana dig i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

  • Du kan alltid boka ett inledande, kostnadsfritt provsamtal i 20 minuter.
  • Därefter är det ditt beslut ifall du vill anlita mig som din coach. Om ja, så bokar vi in ett längre, kartläggande samtal kring ev problemformulering och målbild.
  • Nu är det dags för återkommande coachingsamtal under den tid som vi kommer överens om utifrån ovanstående.

Boka mig idag!

Relationscoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation? 

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

I'll be your cheerleader.
Upplyftande utmaningar + inspirerande ord till din inbox med kärlek från mig.
Anmäl din epostadress idag. Jag lovar att ta hand om vår relation. Idag, imorgon, i övermorgon.