Tess – Just nu

Välkommen till min  JUST NU-sida –
en sida som ger dig en översikt av vad jag gör just nu.

Jag älskar att se människor våga ta plats och visa vem de är. Att kliva fram. Visa sig. Ta sin plats. Och ta för sig. Det vill jag inspirera dig till. I relationen med dig själv och med andra. Låt mig få visa dig hur genom allt jag gör.

Vår app TheLovers….

Här hittar du den för att ladda ner till din mobil:
Hos AppStore
Hos GooglePlay
Genom vår app vill vi hylla parrelationen. Hjälp oss gärna att sprida budskapet i sociala medier med #theloversapp.
Vi är även nyfikna på vad du som laddat ner och startat ditt användande tycker om appen just nu. Vi älskar feedback och vill ge mer kärlek till appen och då gagnar det ju inte bara dig utan många fler också. Just nu (aug 2020) har vi struligt med appen då vår utvecklare inte riktigt lyckats med sin leverans och måste  göra om en del saker….vi hoppas på ditt tålamod. Och hör av dig om du vill ha hjälp med något!

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt…..och kanske särskilt i:
* Drejning och allmänt vara med händerna i lera hos Helena på Kisel Keramik – fortsätter min 5:e termin i september, hann med en helg i Sollentuna med drejning med Tortus! Och tog mig en plats hos Karin på Manos på måndagförmiddagar där jag får lära av henne och prova nya former och leror. Älsk på nytt!
* Bloggen….jag njuter både av att skriva och dela med mig. Jag älskar det och kan inte vara utan det längre.
* Högklackat – äntligen tillbaka till Burlesk på Balettakademin med bästa Miss Diamond på måndagar!  Och även lite högklackat tycker coacherna Bubben och Linda som håller i styrkelyftningen på onsdagar att vi ska ha. 

Personlig utveckling och Relations Coaching
Är du intresserad av att prova coaching?  Kontakta mig
Relationscoaching är en av mina nyare inriktningar och jag coachar individer enskilt, samt även i par eller den form som relationen har. 
Certifierad enligt ICF till ACC- nivå. 

Personlig utveckling: 
Under hösten 2020 avslutar jag min grupp från i våras genom Minds Unlimiteds försorg. Och stänger den dörren efter mig. 
Samtidigt som jag öppnar nya dörrar med min vän Jo i ett projekt som vi just nu kallar “The Right Room”. 
Och jag har även en längtan till att öppna en dörr och erbjuda personlig utveckling tillsammans med en av mina favoriter Lejla. 

YAM
En skola är inbokad för mig under hösten 2020. Jag ser fram emot att få möta ungdomar mitt i livet igen.
Denna gång utan datainsamling, då all data är insamlad och arbetet med att visa den vetenskapliga sidan av projektet pågår. 

Alla dessa delar ovan berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör.
Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust. 

Du finner även mer Om mig här.

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget
I'll be your cheerleader.
Upplyftande utmaningar + inspirerande ord till din inbox med kärlek från mig.
Anmäl din epostadress idag. Jag lovar att ta hand om vår relation. Idag, imorgon, i övermorgon.