Just NU

Välkommen till min  JUST NU-sida –
en sida som ger dig en översikt av vad jag och vi (Hunter och jag) gör just nu.

 

I fokus

 • Just släppt vår senaste säsong (nr 10!!!) av vår podcast: Snippets – The Lovers Podcast och det är wow på denna! Dels för att vi nått till 10 st säsonger, dels för att vi gjorde hela inspelningen i december och de försvann rakt ut i iclouds svarta hål och kanske främst för att vi så länge varit inspirerade av Peggy Kleinplatz studie att det är härligt att få dela den med er!
 • 55 – japp, i år fyller i båda 55 år och det vill jag fira genom att testa minst 5 nya saker. Tipsa mig gärna om vad som är på din lista!!
 • Atelje bruks – jamenvisst – nu hyr jag en plats i en verkstad vid Tessinparken. Jag är en av 5 kvinnor som dyker ner i leran och skapar alster. Mycket bruksföremål, men gärna mer och mer skulpterande. Du hittar min nya keramiksida här – CLAYPLAY!
  Ser du något av mina alster du gillar på mitt instakonto så skicka ett meddelande där om du vill köpa.
 • Modellkarriären finns där, men går i myrsteg. Det är kul att få vara modell så boka mig gärna eller oss hos vår agentur Golden Age Models.
  Jag fick i höstas förmånen att vara modell för Moe Zero Waste Wear.

“Happily ever after” is not by chance. It´s by choice.
Life is all about relationships and becoming who you are.
We work to bring an end to brilliant people and relationships playing small.
We´d love to be your coaches!

För dig och dina relationer

1. Parcoaching

Längtar du och din partner efter att bli bättre tillsammans, i er relation? Låt oss vara dina parcoacher. Läs mer här!
Certifierad enligt ICF till ACC- nivå. Certifierad i Gottman Method Couples Therapy.

2. Snippets – The Lovers Podcast

Vår miniversion av en podcast. Vi spelar in en säsong kring ett tema. Just nu finns sex (6!) stycken säsonger tillgängliga att lyssna på och den allra senaste säsongen är inspelad på engelska – handlar om Sexfantasier! Länk till Podbean och till Spotify.
Arbete pågår ständigt med ideér till nya säsonger med olika innehåll.
och vi är bra på att lyssna till dig dom lyssnar – hör gärna av dig med önskemål om vad du vill höra oss prata om.

3. TheLovers App….tråkiga nyheter – vi har pensionerat vår kära app!

Den fick lite för mycket “barnsjukdomar” så vi väljer att pensionera den.
DOCK – innehållet lovar vi att återanvända och dela med oss av till er. 
Du kan så småningom finna delar av innehållet i våra kommande poddsäsonger, på våra sociala medier och såklart som artiklar och worksheets på vår hemsida:
TheLove.rs
Genom vår app ville vi hylla och förstärka parrelationen. Vi hoppas nu kunna fortsätta med detsamma på andra sätt. 

MERAKI: Skrivande och skapande och mående

Att skapa med själen + kreativitet eller själen + kärlek, det är en viktig del som gör mig mer till den jag är!
Trumvirveldags tror jag nu minsann – för i december 2023 får jag kliva in i en liten keramikstudio nära hem. Möjligheter att skapa det jag vill prova på och när jag vill blir det nya. Håll tummarna att det hamnar med det övriga på listan av mina höjdpunkter.

 Höjdpunkter 2023 i skapande som sticker ut är:

 • Samskapandet med Johan och Hunter i vår cirkustrio var så otroligt välbehövt för min själ.
 • Färgsättningskursen hos Johannes. Att äntligen få leka med och lära sig nya sätt att färgsätta skröjbränt gods med exempelvis pigment och linoljevax.
 • Sommarkurs på Manos där jag drejade tallrikar och ringlade stora saker. 
 • Att få berätta om min keramik-resa för grannar under vår kultursöndag i september.