Tess – Just nu

Välkommen till min  JUST NU-sida –
en sida som ger dig en översikt av vad jag gör just nu.

“Happily ever after” is not by chance. It´s by choice. 
Life is all about relationships and becoming who you are.
I work to bring an end to brilliant people and relationships playing small – I´d love to be your coach!
Yes, YOUR coach!

Relations Coaching 

Längtar du och din partner efter att bli bättre tillsammans, i er relation? Vi coachar par som era relations coacher. Kontakta oss här.
Certifierad enligt ICF till ACC- nivå.

TheLovers App….

Här hittar du den för att ladda ner till din mobil:
Hos AppStore
Hos GooglePlay
Genom vår app vill vi hylla parrelationen. Hjälp oss gärna att sprida budskapet i sociala medier med #theloversapp.
Vi är även nyfikna på vad du som laddat ner och startat ditt användande tycker om appen just nu. Vi älskar feedback och vill ge mer kärlek till appen och då gagnar det ju inte bara dig utan många fler också. Fortfarande (sedan aug 2020) har vi struligt med appen då vår utvecklare inte riktigt lyckats med sin leverans och måste  göra om en del saker….vi hoppas på ditt tålamod. Och hör av dig om du vill ha hjälp med något!
Och en hemlis mellan dig och mig, vi har pågående samtal med en ny utvecklare.


MERAKI: Mitt skrivande, skapande
Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek.
Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt, och nu ändrar jag lite riktning även här. 
Jag är ännu inte beredd att släppa taget om lera, som för mig är magisk, men är så beredd att stägna dörren till en särskld tid varje vecka. Att stänga dörren om att vara upptagen/uppbunden, och i sin tu öppna för nytt.
Tack och lov finns det så fina människor i ler-världen som erbjuder en massa olikheter. Så framöver blir det en blandning av drop-in hos Karin på Manos, extra pass hos Helena på Kisel och någon gång dessutom hos Yvonne på Clay and Space. Och vem vet….kanske blir det en vecka på Gotland med drejning i maj. 
Skrivande på bloggen och numera även med kursmaterial – jag njuter av att skriva och av att dela med mig.
Att dessutom få skapa en kurs tillsammans med H & P – superkul, läskigt och spännande. Håll utkik efter The Lover’s LAB.
Mina nyhetsbrev – de fortsätter! Deras innehåll publiceras inte här på hemsidan. Anmäl dig du med till mitt nyhetsbrev!

Alla dessa delar ovan berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör.
Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust.

Du finner även mer Om mig här.

Relationscoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation? 

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget
I'll be your cheerleader.
Upplyftande utmaningar + inspirerande ord till din inbox med kärlek från mig.
Anmäl din epostadress idag. Jag lovar att ta hand om vår relation. Idag, imorgon, i övermorgon.