Just NU

Välkommen till min  JUST NU-sida –
en sida som ger dig en översikt av vad jag och vi (Hunter och jag) gör just nu.

 

I fokus

  • Ny poddsäsong är på inspelning och lanseras senare i sommar.
  • Uppsving i vår coaching, parcoaching och i min mentorcoaching – där nya klienter tar kontakt och jag och vi  får fina möten.
  • Resor – dit RugbyVM (Frankrike), friidrottstävlingar (Italien och Göteborg) och annat tar oss iväg på.
  • Parevent – och våra omtyckta relationsmiddagar som vi fortsätter med framöver. Vill du delta med din partner? 
  • Modellkarriär som startar efter 50? Jamenvisst, vi har blivit modeller hos agenturen Golden Age Models och hoppas få göra lite modelljobb ihop som par. 

“Happily ever after” is not by chance. It´s by choice.
Life is all about relationships and becoming who you are.
We work to bring an end to brilliant people and relationships playing small.
We´d love to be your coaches!

För dig och dina relationer

1. Parcoaching

Längtar du och din partner efter att bli bättre tillsammans, i er relation? Låt oss vara dina parcoacher. Läs mer här!
Certifierad enligt ICF till ACC- nivå. Certifierad i Gottman Method Couples Therapy.

2. Snippets – The Lovers Podcast

Vår miniversion av en podcast. Vi spelar in en säsong kring ett tema. Just nu finns sex (6!) stycken säsonger tillgängliga att lyssna på och den allra senaste säsongen är inspelad på engelska – handlar om Sexfantasier! Länk till Podbean och till Spotify.
Arbete pågår ständigt med ideér till nya säsonger med olika innehåll.
och vi är bra på att lyssna till dig dom lyssnar – hör gärna av dig med önskemål om vad du vill höra oss prata om.

3. TheLovers App….tråkiga nyheter – vi har pensionerat vår kära app!

Den fick lite för mycket “barnsjukdomar” så vi väljer att pensionera den.
DOCK – innehållet lovar vi att återanvända och dela med oss av till er. 
Du kan så småningom finna delar av innehållet i våra kommande poddsäsonger, på våra sociala medier och såklart som artiklar och worksheets på vår hemsida:
TheLove.rs
Genom vår app ville vi hylla och förstärka parrelationen. Vi hoppas nu kunna fortsätta med detsamma på andra sätt. 

MERAKI: Skrivande och skapande och mående

Att skapa med själen + kreativitet eller själen + kärlek, det är en viktig del som gör mig mer till den jag är! Jag har under hösten och våren fått tillfällen att skapa i lera och även att skapa i burlesken. Höjdpunkter som sticker ut är:

  • Samskapandet med Johan och Hunter i vår cirkustrio var så otroligt välbehövt för min själ. 
  • Färgsättningskursen hos Johannes. Att äntligen få leka med och lära sig nya sätt att färgsätta skröjbränt gods med exempelvis pigment och linoljevax. 

Jag ska inte sticka under stol med att det dessutom funnits lite väl många nedåtdippar för min smak. Dessa har varit oerhört dränerade och skapat tomrum och smärta i mig. Vilket i sin tur avspeglats på att jag inte har skrivit på länge, inte låtit mina fingrar få sätta ord på det som kan få blomma inuti mig. Det har varit svårt att få till samspelet med Hunter i poddande och i vårt löfte att dela med oss mer av innehållet i vår app. Min innersta önskan är att kliva in i mer av det som gör att jag vill välja mig själv. För under de senaste månaderna har det varit riktigt tufft. Att göra det valet.