Att skriva ett brev till sitt framtida jag

by | Apr 5, 2015 | Artiklar | 0 comments

  

Häromdagen kunde denna text ovan ge rätt vibbar till en vän som behövde få känna något annat. Och imorse så läste jag om ett kärleksbrev dom jag skrivit till mig själv. Och på kyldkåpet hänger ett vykort jag skrivit till mitt framtida jag för ett år sedan. 

Och nu. Nu är det dags att skriva ett längre brev till mitt framtida jag. Som ett sätt att manifestera det jag vill idag. 

PS. Hade en otroligt detaljerad dröm inatt där jag fick ett nytt jobb/uppdrag. Det startade med en inbjudan till en fest. En fest med uppdrag och tävlingar. Som visade sig vara en rekryteringskväll. Och både maken och jag fick alltså nya uppdrag. Nu utelämnar jag alla detaljer. För min och din skull. Härligt var det absolut. Och otroligt crazy

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *