nakna i Amelia

En dag svarade jag på en förfrågan om att hylla sin partners kropp, för att visa på positiva “kroppsbilder”. Både jag och min partner skulle göra detta i en intervju, samt ställa upp på bild tillsammans. Gärna visa hud. Så naket som ni vill. Tidningen Amelia gillar när det är helnaket.
Ja, typ så tolkade jag/vi förfrågan. Och svarade raskt JA.

Så en tisdag häromveckan var vi i en fotostudio på Söder och träffade fotograf tillika skribent som intervjuade oss och bad oss berätta allt som vi uppskattade, gillade och älskade med vår partners kropp. Samtalet tog lång tid och vi delade massor av kärlek. Fint att få höra om att uppskattning från maken om mig och lika fint att få dela med mig och påminna honom om vad jag uppskattar, gillar och älskar med hans kropp.

Därefter var det dags att visa hud. Vi började i trosor och kalsonger, men slängde dem snabbt då vi blev bekvämare framför kameran. En kan ju dölja en hel del kroppsdelar med händer lånta från sin partner, men även i vissa vinklar och perspektiv.
Blixt, knäpp, blixt, knäpp osv i både stående och sittande. Och sen en inbjudan/fråga om det fanns någon bild som vi ville ta på oss tillsammans. Då mindes jag den som jag sparat från Instagramflödet. Bilden nedan.
Så vi tog varandra i handen, vände nakna rumpor mot kameran och log.


Nyfiken på resultatet är jag med.
Vi får vänta tills Amelia bestämmer sig för att publicera.
UPPDATERAT:
Nu har tidningen med oss släppts – torsdagen den 20 augusti 2020 🙂
och ja, bilden högst upp var med mitt i tidningen….


PS: Skulle du våga visa hud i Amelia?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *