1000 dagar av sex…

Mer än 1000 dagar…

…har nu passerat sedan den där väckningen av min bäckenbotten i samband med mykoplasma som härjade i min kropp. Den satte det mesta i brand och ut och fram klev en kvinna som ville ha mer sex. Tack och lov var min älskade make med på noterna. Vi har varje dag gjort en ansträngning och ansats att ha sex med varandra. Och ja, vi har “regler” för vad som räknas. Du kan läsa om dem i en tidigare text.

Minus 42 dagar…

Ibland har inte ansträngningen eller ansatsen lyckats. Vi kanske har varit ifrån varandra rent fysiskt som när maken tävlade i Polen och jag var hemma. Eller när jag jobbade på kursgård. Eller när vi helt enkelt var för förbannade och arga på varandra. Eller inte orkade. Och den summan är just 42 dagar då vi missat att ha sex med varandra. Då har vi inte heller ens haft solo sex. I vår värld är siffran 42 lite magisk. När vi träffades för snart 28 år sedan hade vi båda gemensamt att vi älskade böckerna om Liftarens guide till galaxen och där är ju svaret på allt och ingenting just siffran 42. Men frågan var ju så odefinierad att svaret går att tolka lite hur man vill. Som nu för oss. Svaret på att missa daglig sex under 1000 dagar är 42.

Mer än 42 extra…..

Fast så är det ju också. Att de dagar vi haft sex mer än en gång per dag är många fler än 42 st. Så i vår värld räknar vi ändå att vi har lyckats med sex i 1000 dagar. Inte för att det var ett mål den dagen vi startade. Utan för att vi vill välja varandra om och om igen. Varje dag. Och att njuta av varandra och tillsammans är en gåva värd att plockas fram så ofta som möjligt.


Mer att läsa om vårt dagliga sex…..

Eller bara läsa mer om Lust och Sex?

PS. Tack och lov har vi inte drabbats av Covid19. Om vi gjort det….då tror jag att våra siffror sett lite annorlunda ut.
Hoppas du /ni också har hållt er friska och mår bra idag.

2 Comments

  1. Liw

    I’m impressed! Ni har ju verkligen förstått vad sex limmar ett förhållande. Och hade ni inte haft kommunikationen, känslan för varandra och tryggheten så hade ni aldrig fått till detta. Så dessa dagar säger mycket om er kärlek till varandra ??

    Reply
  2. therese@mabon.se

    Tack – och jo, vi instämmer. Sex kan vara ett bra lim vid rätt tillfälle. Tack för att du påminner om vad våra dagar säger om oss. Om vår kärlek till varandra. Den är fin att få påminnas om utifrån <3

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *