i sällskap av trollsländorna

by | Sep 21, 2021 | Artiklar | 0 comments

Skrivandes på balkongen fick jag sällskap av trollsländorna. I min lust att se vad Solöga säger att trollsländan betyder drev det mig att kika på inte bara hennes förklaring utan flera andra. Och som oftast, ja nästan alltid, klingar en våg av resonerande energi igenom mig när jag känner igen och blir påmind om mitt ursprung.
Min nutid och min framtid. Det är ags att göra den än mer påtaglig och synlig.

Ett av dessa praktiska tecken är att frigöra min kalender från uppdrag som inte längre gagnar mig. Det är en praktisk sak mitt i nuet, som leder mig genom påminnelsen till en annan framtid. Mer skrivande finns definitivt i min framtid. Likaså fler trollsländor.

Hur gör du när du möter tecken? Som utifrån i form av exempelvis trollsländor? Som inifrån i form av förnimmelser i något av dina system (mentala, fysiska, emotionella, intuitiva) ?

Jag är nyfiken – dela gärna med dig!

PS: Nedan finner du mer om förklaringarna kring Trollsländorna och deras budskap.

Solöga:
Trollslända = Du har en stor andlig gåva – använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intuition. Lyssna på den, lita på den och lev enligt den.

The Spirit animal oracle – Colette Baron-Reid:
Sanningen överskrider illusionen. Trollsländorna är här för att påminna dig om den visdom och sanning som finns tillgänglig hela tiden i de dolda världarna.


Dragonfly Spirit – Truth Transcends Illusion

Message: Dragonfly Spirit is here to remind you of the wisdom and truth available at all times in the hidden realms. Just as a dragonfly catches your eye with its reflective wings and body, Dragonfly Spirit appears to tell you to pay attention to the truth beyond the illusion and recognize the insights that come seemingly out of nowhere, peeking through from behind the veil. In the realm of Spirit, there is far more wisdom that you can perceive with our senses, and there is a deep knowing that you are not separate or alone, for a higher power recognizes you and loves you beyond measure. Fears dissipate as you realize you are embraced by the nurturing force that is everywhere, always in communication with you.

Alighting when you are preoccupied, Dragonfly Spirit offers this message: You exist in unity with all, including the protective spirits who share their wisdom, and you are being nudged along the path your soul needs to travel to have the experiences it creates.

Pay attention to the signs now; they remind you that each of us have inspired dreams seamlessly sewn into the fabric of the invisible world, and there is a Great Consciousness that exists in the seemingly empty spaces, guiding us on our journey. Open to the truth, letting the wisdom of the hidden realms inform you, providing insight your conscious mind overlooks.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *