trekanter, fyrkanter, sexhörningar och enhörningar

Många är de olika geometriska figurer som dyker upp i de texter jag läser, i de sexsnack jag lyssnar till och ibland deltar i. Funderingar och fantasier ventileras om att bjuda in en tredje, kanske i en relation att träffa denna tredje på egen hand eller tillsammans med sin partner i en trekant. Fantasier och funderingar om att träffa på kanske ännu fler än en extra person och då kanske det kan bli sexhörningar eller fyrkanter i olika konstellationer.

Att ventilera sina fantasier och funderingar är svårt om du inte är van att göra det. Börja i små steg. Och minns att fantasier och funderingar INTE ALLS är samma sak som att DU ÖNSKAR att det ska ske. 

Och så skrivs det och pratas om dessa mytomspunna enhörningar. Singelkvinnor som gärna träffar ett heterosexuellt par eller ett lesbiskt par för att njuta i sex tillsammans, utan att gå in i relationer tillsammans. Det är en beskrivning av en så kallad enhörning.


Fantasier

Ett av de teman som vi hade under våra sexsnack i gruppen i oktober var just kring fantasier. Vi delade med oss till varandra om vi hade fantasier, eller om vi inte hade fantasier. Hur ofta vi fantiserade. Eller om det var något som vi själva gjorde för att hindra oss från att fantisera. Jag är glad att jag inte hindrar mig i mina fantasier. Samtidigt oerhört förvånad att några i gruppen inte ens tillät sig en fantasi. Något som jag tänker är likadant i många kvinnor därute. Jag tänker att män är bättre på att tillåta sig fantisera. Än vad kvinnor är. (Rätta mig gärna!)

Att vara någons fantasi

Och att få reda på det – det har gjort mig glad flera tillfällen. Inte alltid. Men 7 gånger av 8 hittills. För det är nog bara så många gånger jag fått ta del av en person som vågat berätta om sin fantasi om mig.

Att dela fantasier

Det är ett ämne som är mig kärt och som jag skrivit om flera gånger. Jag älskar att dela med mig mig av mina fantasier. Kanske inte alls till den jag fantiserat om. Men definitivt till maken. Och jag bjuder gärna in makens fantasier till mig. Särskilt att han berättar om dem när vi har sex. Det är för mig otroligt fina stunder.

Tidigare blogginlägg om just fantasier:
Sexfantasier
Att vara någons fantasi
Ett annorlunda råd
Om att fantisera – tips till dig
Jeansshorts
Att välja att bjuda in en tredje i vår relation

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *