9 dagar med covid-19

by | May 9, 2021 | Artiklar | 0 comments

På bilden ovan är jag typ 26 år och jag kan lova dig att jag då inte hade en aning om att livet skulle ta mig hit där jag är idag. Och ja, då var jag fullt frisk.

Vågar jag säga, tro, hoppas att jag är frisk?
Jag känner flera kvinnor som fått andra symtom som fortsatt efter deras covid-dagar så jag vet inte hur mycket jag ska tro att jag är frisk. För vem vet. Inte gör de. Varför just de blivit drabbade av det långvariga, tråkiga och oförutsägbara.
Just nu kan jag bara vända mig inåt till min kropp och lyssna på den. Jag mår bra. Jag har ingen feber längre.

Mina covid symtom

 • Feber – aldrig över 39, men konstant över 38,5 varje dag i 8 dagar i sträck
 • Ont i halsen som halsfluss med rakbladsvasshet och smärta vid sväljande
 • Ont i ansiktet, bakom ögonen särskilt
 • Inte vilja ha munnen öppen alls – utav smärta
 • Sen dunderförkylning med snuva och inte kunna andas med näsan
 • Smak och luktbortfall – inte helt och hållet, men en dag till 95% typ
 • Hosta i 6 dagar
 • Syresättning god, 96-97%
 • Högre vilopuls än vanligt
 • Slemupphostningar
 • Matthet – ingen sex
 • Uttråkad – ingen sex
 • Avtrubbade orgasmer
 • Utslag på rygg och mage
 • Febern borta
 • Smaken tillbaka i lugn takt och lukten på väg, men inte lika snabb
 • Utslagen lugnar sig, men ännu inte borta
 • Orgasm inte lika avtrubbad, men inte tillbaka till vanligt

Mina covid dagar

Jag har läst och läst (bok 1-4 av de sju systrarna av Lucinda Riley). Sovit. Vilat och tagit långsamma promenader i skogen med maken och vovven. Och kikat på serier. The Serpent samt A Discovery of Witches.
Tackat de som sig bör för att vi alla (hela familjen) fick smittan samtidigt, om än med lite olika dagars mellanrum och med lite olika symtom. Samtidigt lite nesligt som maken säger att så här på sluttampen åka på det. Nu när det typ är mindre än ett par veckor tills vi har möjlighet att få en vaccination.

Samtidigt. Nu har vi antikroppar. Vi tror också att vi fått den senaste varianten av viruset, det där från England. Och det är inte detsamma som det som vaccinet verkar emot. Men om det är det enda utvägen för oss att få fortsätta leva det liv vi vill välja, ja då väljer jag vaccinet. Men jag är vare mig rädd för att ta det eller inte ta det. Jag hyser heller inte stora förhoppningar till dess mirakulösa magi som många andra verkar fästa sin tilltro till. Att bara vi (läs alla) blivit vaccinerad så ska allt bli bra. Jag vill gärna tro och hoppas att vi som mänsklighet ska vandra vidare med en ny nivå av medvetenhet, men jag ser inte att vi är framme där ännu.

Är så nyfiken på att träffa och lyssna mer till A & C så att de får berätta om det här “KONTRASTEXPERIMENTET” som pågår nu. Just nu. I detta tidevarv. Där vi är med och vandrar på jorden 2021.

Sex under covid?

Nope. Det blev inga bra sexdagar under denna sjukdom.
Bläh för att vi precis innan vi skulle nå 1300 dagar fick avbryta. Ingen sex på tre dagar på raken. Och de två orgasmerna som jag fick därefter var inget att ha vid de två tillfällen vi hade sex under vår covid-tid. Orgasmerna var så avtrubbade och annorlunda att det inte bara var som att lukt och smak hade försvunnit utan även mina orgasmförmågor. Jag lovar dig att jag ska jobba hårt på att få tillbaka den njutning som jag är van vid att ge mig och ta för mig.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *