testa din erotiska blåkopia (blueprint)

Vet du allt om din erotiska intelligens?
Vet du allt om din erotiska blåkopia?
Your erotic Blueprint?

Som den nyfikna person jag är så älskar jag att göra tester. Om jag sen tror på resultatet eller ej..tja, det beror på så många olika faktorer. Men oavsett vad resultatet visar så händer något i mig varje gång. Och bara det är värt att undersöka i sig. Men nu till ett test om just min erotiska blåkopia. Eller din om du väljer att testa.
Du hittar testet här!

Mitt resultat i detta test = The Energetic!
Min reflektion om detta = jag känner väl igen mig. Och jag ser att det är detta som är min primära blåkopia just nu. Det har definitivt inte alltid varit så. Som god tvåa på min lista så kommer The Sexual. Och denna har varit min drivande blåkopia tidigare i livet. Men inte längre. Varför de har bytt plats är för mig ointressant.
Att jag kan erkänna och stärka min erotiska intelligens med att veta att jag är en Energetic är det som idag känns som viktigast.
Intressant är även att kika på vilka skuggsidor som The Energetic har och hur vi/jag kan belysa dessa och om möjligt göra dem till mina tillgångar istället.

Så maken då…jo, han har också gjort testet. Såklart. Och tacksam för att han inte bangar och backar undan. Så tacksam att vi växer tillsammans i vår erotiska intelligens.

Hans resultat i detta test = The Shapeshifter!
Hans reflektion = Han känner igen det. Och det finns skuggsidor i varje blåkopia också…vilket innebär att en shapeshifter som behärskar alla olika blåkopior även kan bära på alla blåkopiors skuggsidor. Dessa håller vi långsamt på att belysa och utforska kärleksfullt tillsammans. Så att de inte längre kan tynga ner. Utan vara en tillgång. Precis som det är en tillgång, en stor tillgång att vara en Shapeshifter.
Hans goda tvåa? The Sexual. Och i denna trygghet/visshet att vi har Sexuell som vår tvåa bägge – det ger oss ibland ett snyggt och härligt “frikort” rakt in i sexuella lekar!

Vill du veta mer om vad detta är – tips om dessa filmer…

  1. Feeding the Energetic and the Sexual
  2. Sensation and Taboo 
  3. Blueprint Compatibility and Shapeshifter

Som vanligt är jag ju himla nyfiken och vill gärna veta mer om hur du känner om du testar din erotiska blåkopia och vad din reflektion kring detta blir…..

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *