ännu fler tydliga tecken

by | Apr 30, 2015 | Artiklar | 0 comments

Den sista av mina fulltecknade samtals-dagar i mitt uppdrag i Norrtälje möter jag inte bara örnen utan även tranan. Just denna dag var lite speciell för jag skulle samtala med beställaren av uppdraget. Och jag hade inte en klar bild av hur jag skulle förmedla min “mitt-i-bild”. Så där sitter jag som bäst och lyssnar på P3 morgonpasset och åker förbi en öppen plats och där. Tranor. Flera stycken.

Tranan: Var uttrycksfull och du når ditt mål.
Min gåva till dig är att inspirera andra med dina uttryck.
Trana: Gränser, utforskande, självförtroende,
balansera med många bollar i luften, värdighet, självtillit.
Texter funna via Google sökning på Djurens språk + Solöga + Trana

Samtalen på förmiddagen avlöpte lugnt, närvarande och härligt. Sedan var det dags för ett gemensamt lunchmöte och avstämning med 2 chefer och därefter ett samtal med dem individuellt.

Och fatta känslan när det gick hur bra som helst. Jag stängde av hjärnan och mina tankar och pratade fritt, direkt och rakt ur hjärtat om vad jag sett som är viktigt att lyfta nu. Resten av dagen gick som i en flow-känsla.
Med stor och självklar självtillit!

Inlägg 60/100

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *