Skamfri på scenen

by | Jun 23, 2023 | Artiklar | 0 comments

Dag 5 och del 5 i att må bättre. En resa med ord om insidan hos mig.

Att stå på scenen och visa upp sitt nummer framför 500 personer skapar adrenalin och ren och skär lycka inom mig. I maj när vi stod på Intimans scen (jag, Hunter och Johan) fick vi ta emot publikens jubel, skratt, applåder, busvisslingar. Publiken fullkomligt älskade oss. Och vi dem.

Ett så otroligt fint mottagande av oss i våra karaktärer; lejon, starke man och cirkusdirektören; ett lika fint mottagande när vi blev clown och ny cirkusdirektör – men framförallt när starke mannen blir lindansös. Den sista transformationen vi gjorde i låten “This is me” där vi alla visar upp oss i våra birthday suits och likadana silverkallingar – då möter jag publiken längst fram på scenen mitt i ett tasslande och flera av de som sitter där kan inte längre sitta still. Det studsas upp och ner på stolarna. Det vrålas. Det skrattas. De älskar vad vi bjuder på.

Jag väljer idag i denna stund att påminna mig om den kraften jag har på scenen. Att i den stunden var jag helt skamfri, fullständigt “avklädd”, sårbar, närvarande och otroligt uppskattad.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *