Here I go…

by | Sep 1, 2014 | Artiklar | 0 comments

jag tar mitt kliv ut i det okända, men ändå kända. någonstans inom mig är det känt. men jag har inte satt ord på det tidigare eller lyssnat till mina känslor. så nu först är det dags. att arbeta för mig själv. i min egna firma. mitt egna AB. och jag känner att genom att arbeta för mig själv – så arbetar jag för alla andra i världen. fråga mig inte hur just nu. jag bara vilar trygg i den känslan. otroligt tryggt och skönt.

tillit. tillit. tillit.

titta närmare på det ordet. tillit. ett palindrom. ett ord som sträcker sig från mig till dig. och om jag vågar sträcka det till dig först. då litar jag i trygghet att jag får detsamma tillbaka av dig. livet blir enkelt att leva. varje dag. och fullt av glädje.

joy. joy. joy.

Namaste friends!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Inlägg nr 350 idag på denna plats – wow! – Therese Tess Mabon - […] Så vad har hänt sedan jag smygöppnande denna plats den 1 september 2014? Mitt allra första inlägg hittar du…
  2. firar 401 blogginlägg – Therese Tess Mabon - […] längre tillbaka blick på mitt allra första inlägg, dvs nr 1: Here I go… – även detta en kort…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?