Vecka 5 – vilken start!

by | Jan 30, 2015 | Artiklar, Coaching | 0 comments

Hej hopp på er alla! Och till DIG speciellt!

Denna vecka har varit otroligt mångfacetterad och spännande. Högt i tankar och tak och gott om känsloutrymme och mellanrum. En vecka som jag kommer bära med mig ett tag framöver. Jag räknar in att den startade redan förra fredagen, dvs vecka 4…då jag träffade två vänninor på Champagnebaren och pratade målsättningar och mellanrum. Härligt att träffas bara vi tre – utan karlar. Alla vi träffade på i baren undrade just var våra respektive var och blev nog lite extra nyfikna då vi svarade att vi ville umgås utan dem. Att det var dags för bara oss.
Sen fortsatte helgen av bara farten med mer mys med delar av bästa rugby-gänget på Södertuna slott med en spa och slottsövernattning. Underbar känsla att träffas och sitta och bara njuta av sällskapet i den varma badtunnan under snön som föll från himlen. Att det inte blev så mkt sömn hör kanske till (särskilt som jag fick dela rum med storsnarkaren – gillar henne massor!!).

Och så startade jobbveckan med ett långt, öppet, kreativt workshoppande på måndag förmiddag. Jag och Henrik håller på att ta fram ett embryo till något som vi inte riktigt vet vad det ska kallas. Men vi vet att det kommer att handla om ledare och ledarskap. Hur – där jobbet vi vidare. Dels en dag till i veckan som varit och dels i två veckor till innan vi den 11:e feb ska presentera detta embryo för att se om vi ska skapa mera av detta eller inte. Så jag lovar att återkomma om vad det kommer att vara.

Redan på tisdagen fortsatte utmaningarna, men nu tillsammans med andra skarpa hjärnor. Och även detta uppdrag är inte helt tydligt ännu. Jag ska under helgen känna på mitt svar tillbaka till dessa herrar och hur jag skulle vilja lägga upp min insats och vad jag kan bidra med. Känns mycket intressant och spännande att få ta tag i denna utmaning och det ser ut att vara en krokig och guppig väg framför oss i detta. Härligt att få resa en sån väg när jag känner tillit till mig och till de övriga och de till mig. Just nu är jag så nyfiken på att få möta de övriga som kommer att involveras i detta. Att få känna tillit även med dem. Så även här lovar jag att återkomma till dig och berätta mera om vad detta kommer att handla om.

Vecka 5 – härlig vecka!

Och du…det enda jag saknar nu är en eller två personer till som jag kan coacha. Visst är det din tur snart? Hör av dig till mig om du är redo!

Kramkramkramkram

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *