program/resa/utbildning/kurs

by | Feb 25, 2015 | Artiklar | 0 comments

Vad är det och vad ska det heta? Det är några av de frågor som vi brottas med Henrik och jag i vårt uppdrag till utbildningsenheten i Nacka kommun. Vi fick i början av januari möjligheten att brainstorma och samverka kring att ta fram något som kan stärka katalysatorer inom skolans värld i Nacka och det tackade vi förstås ja till.

Vi har haft otroligt inspirerande tankegångar och känslor i denna process och i nästa vecka får vi se hur vi ska gå vidare. Vi hoppas givetvis att uppdragsgivaren är intresserad av att ge oss friheten att gå på vårt förslag, men är lika nöjda med att få leverera “bara” det som den initiala frågan avsåg.

Och ja, vi har båda höga ambitioner, och tror på att vi tillsammans åstadkommer mer och det är en sådan resa vi vill göra båda två.

Vi tackar Huddinge kommun och Helsingborg stad som hittills delat med sig av sina erfarenheter. Snart hoppas vi få dela med oss till er. Vi vill även följa och utvärdera denna kommande insats, oavsett vilken det blir av de två alternativen som vi lägger fram. I det arbetet siktar vi på att samverka med Emerga.

Återkom gärna med frågor om du är nyfiken på att hjälpa dina blivande och nuvarande katalysatorer – oavsett bransch, organisation och verksamhet. Vi utvecklar ledare!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *