Att visa vad man känner

by | Mar 16, 2015 | Artiklar, Coaching | 0 comments

När jag bloggar eller uttrycker mig i sociala media så upplever jag ibland att känslorna inte får ett tillräckligt tydligt utrymme. Men de finns ju där i mig. Annars hade säkert inte inlägget kommit till. Något triggar mig och så får jag en känsla som jag väljer att agera på ett eller annat sätt kring.  Så då blir det meraki – vet inte om det finns en svensk översättning till detta ord, med samma betydelse så det får stå kvar på grekiska. Det blir meraki för jag har lagt in delar av mig i mitt inlägg. Det blir också en påminnelse om att faktiskt fundera på hur jag vill känna mig.

Jag har kikat en del i The Desire Map och håller på att formulera mina känslor – hur jag vill känna mig. Nedan finner du en bild ifrån en av mina kompisar. Jag gillar det artistiska i bilden och känslorna syns tydligt. Är det dags för mig att ta fram färgpennorna redan nu kanske? För tänk om…

What if, first, we got clear on how we actually wanted to feel in our life, and then we laid out our intentions? What if your most desired feelings consciously informed how you plan your day, your year, your career, your holidays — your life? / Danielle LaPorte

När jag coachar klienter är det ett starkt verktyg att jobba med just önskade känslor – de kan så oerhört lätt stärka dig i att veta när du har nått fram till ditt mål och du kan plocka fram känslan under tiden på väg mot ditt mål. Många finner även redan då när de plockar fram känslan att de har kommit fram. Då de redan nu känner sin känsla. Då blir oftast målet förändrat. Känslan är oftast mer viktig.

Så HUR vill du känna dig?

Inlägg 16/100 i bloggutmaningen #blogg100.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?