I det fördolda.

by | Mar 2, 2015 | Artiklar | 0 comments

Jag vet att det sker mycket i det fördolda. Ofta upplever jag att det sker mer ju mer tryck som skapas ovanifrån. Och då blir det som sker ofta inte lika positivt alla gånger. Är det kanske sådana tillfällen som har gjort att det blivit så svårt/jobbigt/läskigt att syna och kika på det som skett och sker i det fördolda? Jag tror att det ligger mycket onödig oro och ångest i detta.

Hur skulle det vara om du synliggjorde, accepterade och hyllade det positiva som sker i det fördolda? Vad tror du då skulle hända med din onödiga oro och ångest? Och vad tror du skulle hända med det mer negativa som sker i det fördolda? Vågar du med ditt inre ledarskap prova att belysa det positiva i det fördolda vid nästa tillfälle som kommer?

(Bilden ovan är från hundpromenaden imorse. Min tolkning av vad detta är…jo, när snön har tryckt på ovanifrån så har mössen i det fördolda skapat nya vägar i mossan så att de kan vandra till alla sina hålor. Vilken är din tes?)

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Att sköta en trädgård eller 2 viktiga delar i ett bra ledarskap | Therese Mabon - […] en fortsatt reflektion från gårdagens inlägg i #blogg100, så vill jag idag dela mina tankar från dagens hundpromenad. Vi tog…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget