Inspiration att skriva ny “om mig” sida

by | Mar 25, 2015 | Artiklar | 0 comments

Sprang på denna artikel på nätet i helgen och blev helsåld. Vilka sköna tips och idéer som In Spaces Between delar med sig av. Och vilket härligt namn på sin blogg. Det påminde mig om ett av mina tidigare inlägg om mellanrummet, och jag undrar om vi tänker på samma mellanrum. Eller äsch, det spelar ju ingen roll alls. Fint namn på en blogg!

Inspirerad blev jag och nu funderar jag och skriver ner lite om mig och vad jag vill för att så småningom utveckla och förfina min nuvarande “om mig”-sida.

  • Vad har du för tankar om din egen “om mig”-sida?
  • Och om du har tankar om min “om mig”-sida så för måste du lämna en kommentar för tusan. Pretty please 😉
  • Och jag är såklart mycket nyfiken på vilka inspirationskällor som du har – dela gärna med dig.

Inlägg 25/100 och jo, det går faktiskt riktigt bra känner jag. En fjärdedel avklarad och nu rullar det vidare! #Blogg100

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *