Ja eller nej.

by | Mar 1, 2015 | Artiklar | 0 comments

Ska jag eller ej?
Jag funderar på om jag ska anta #Blogg100. 100 blogginlägg. Ett om dagen i 100 dagar. Om jag ska så blir i alla fall detta det allra första av de 100…och detta kanske är just en av de aktiviteterna som det är dags för?
Sover på saken tills imorgon.

———————–

Nästa dag – jo jag hänger på för tusan. Det blir som i tacklingsträningen på rugbyn. Blunda och hoppas. Bara våga helt enkelt. jag har inget valt tema som några andra verkar ha. Det får bli som mina andra tankar om livet och arbete just nu. What you see is what you get!

Initiativtagare är Fredrik Wass, och du hittar mer info om #Blogg100 här. Eller om du vill följa det på twitter #blogg100.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget