Lärledarprogram

Arbetsnamnet just nu för mig på ett uppdrag. Även om vi inte ska “låsa” oss vid något som kan sätta spår till vad vi vill åstadkomma eller skapa förväntningar hos andra på vad som ingår i just den titeln.

Idag har jag tillsammans med min kollega tänkt vidare tillsammans med vår uppdragsgivare kring detta och funderat på hur vi ska kunna gå tillväga i ett initialt skede. Också för att inte heller där låsa fast för mycket. Men visst slinker någon av oss ner i fällan och fastnar i just en metods djupa delar och menar att denna borde nog ingå, eller i alla fall denna.

Eller att vi fastnar i att vi alla tre har olika uppfattning om vad ordet ledare innebär. Eller ordet coach.

Jag vet vad de innebär för mig. Och jag vet inte om jag måste förstå vad det innebär för dem.
Jag vet att de måste förstå vad det innebär för dem. Och att denna innebörd måste vara i synk med deras värderingar.

Att jobba med ledarutveckling är en viktig del för mig och just i detta får jag en möjlighet till att göra det, att få vara kreativ och skapa något i samverkan. Och jag får möjlighet att själv lära och utvecklas.

Att utvecklas är livet!

 

PS: Detta är mitt fjärde inlägg av 100 st i bloggutmaningen #blogg100 och det är första året som jag deltar!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?