Lördagslängtan

by | Mar 7, 2015 | Artiklar | 2 comments

Jag längtar ofta till lördagar. Idag är en sådan jag längtat till. Jag har bara lustfyllda olika aktiviteter och icke aktiviteter på agendan. Läsa papperstidning, måla i min “Hemliga trädgården”, skjutsa till rugbyträning, hundpromenader, njuta av minipåskliljorna som slår ut, läsa “Shadow of night”, spana på nya skor, slappa i soffan, äta lakrits, påbörja stickningen av framstycket till min rosa poncho, se vidare på tv-serien “Girls” och njuta av makens fina resultat i Veteran SM i friidrott ( ett delat silver i 60m i skrivande stund! )

Och sist men inte minst…detoxa bokhyllorna. Jag har blivit inspirerad av Helena som gör en 90-dagars cleansing i hemmet. Så här ser en av hyllorna ut idag:

 

Och mitt i står fina foton av mina älskade små killar, då var de inte så gamla…

 

Njut av din lördag och din längtan

2 Comments

 1. Lisa

  Tack för besöket på min blogg. 🙂
  Det är skönt med lördagar. Promenad skall även jag strax ut på, hunden vill ut i solen, och likaså jag. Samla gratis D-vitamin är aldrig fel.

  Ha en fantastisk helg Therese!

  Reply
 2. Helena

  Oh vad kul att du inspirerats Therese, snyggt värre ju! Bra begrepp för den delen, det e ju verkligen en detox det handlar om. 🙂
  Fler saker att detoxa?

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget