Minnen

by | Mar 20, 2015 | Artiklar | 0 comments

Edit

Passerade ett stort område med vårblommor. Blå blommor. Och hörde samtidigt min mormors röst. “Har du sett dem? Ser du att scillan har slagit ut?”

Jag vill fortsätta att minnas min mormor, min pappa och min morfar. Hur de såg ut då de levde, hur deras röster lät, hur de rörde sig, vad de tyckte om, hur de doftade och hur de skrattade. Jag brukar påminna mig själv om detta och nu på sistone har jag påmint andra i min närhet om just dessa delar för att minnas något nytt som kan ge en skön känsla i kroppen. Jag minns dem skarpt! 

Pussar till er!! Och RIP = Return if Possible ❤️

Inlägg 20/100 i bloggutmaningen #blogg100

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?