Minnen

by | Mar 20, 2015 | Artiklar | 0 comments

Edit

Passerade ett stort område med vårblommor. Blå blommor. Och hörde samtidigt min mormors röst. “Har du sett dem? Ser du att scillan har slagit ut?”

Jag vill fortsätta att minnas min mormor, min pappa och min morfar. Hur de såg ut då de levde, hur deras röster lät, hur de rörde sig, vad de tyckte om, hur de doftade och hur de skrattade. Jag brukar påminna mig själv om detta och nu på sistone har jag påmint andra i min närhet om just dessa delar för att minnas något nytt som kan ge en skön känsla i kroppen. Jag minns dem skarpt! 

Pussar till er!! Och RIP = Return if Possible ❤️

Inlägg 20/100 i bloggutmaningen #blogg100

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget