att få insikter – del 2

by | Apr 3, 2015 | Artiklar | 0 comments

Del 2.

This is genius – tack Seth för den inspiration och de tankar du delar med dig av!

Denna filmen berörde mig starkt då jag fick en insikt i tisdags morse. Sönerna var otroligt morgontrötta med omställningen till sommartid och lite extra känsliga, stingsliga och kanske extra gnälliga. Hurusom var de oerhört tydliga med att de verkligen inte förstår poängen med skolan och att de inte vill gå dit. Maken pratade vidare om det och som han uttryckte det: Det är så jobbigt att de inte gillar skolan.

Där och då hände insikten i mig – mitt svar tillbaka blev: Nej, det tycker inte jag. Jag tänker att det är precis så här det ska vara för då kommer de att se till att skolan kommer att förändras tills det är dags för deras barn att gå i skolan. Om de nu vill bli föräldrar. Och så sa jag det till sönerna i tisdags kväll vid middagen. Och fick till svar att ja, precis så kan det vara och framförallt min yngsta var oerhört tydlig med att om skolan inte har utvecklats ja då skulle i alla fall inte hans barn gå i den. Och som ett brev på posten – eller en bekräftelse utan dess like dök videon upp i ett mail ifrån Seth. Och den är så klockren och väl värd att spendera 4 min 55 sek på att titta på.

Om du inte vet vilken väg du är på väg på så tipsade även Seth om denna bok som jag ska lägga en order på.

Och det sista som jag vill dela med er är orden som Rachel Brathen delade i sitt nyhetsbrev häromdagen. De resonerade så oerhört fint inom mig och jag tror verkligen att resan har börjat. Jag känner vibrationerna.

So thank you. Thank you for reading my words. For sharing your thoughts. For practicing yoga. For raising the vibration of the earth by being who you are. For following your passions and making this world a brighter place because of it – I know you are! And lastly, thank you for following me on this journey. A journey of highs and lows, of yoga and travel, of books and dreams, of butterflies and love. It’s a pretty crazy road we’re on and I’m loving every minute of it.
Life is meant to be lived on all ends of the spectrum. I intend to explore as much of it as I possibly can. Are you with me?

The journey has just begun.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *