att uppdatera om mig-sidan

by | Apr 12, 2015 | Artiklar | 0 comments

Jag har kikat på olika bloggare och fått tips om vad som borde ingå och hur det ska kunna se ut på en “om mig-sida”. Om detta skrev jag här.
Jag har funderat och samlat saker och uttryck och tankar som jag vill ha med. Men jag har inte satt en deadline när jag ska vara klar – vilket jag tror att  jag ska sätta. Jag gör det nu. 15 maj 2015 då ska jag vara klar med en ny “om mig-sida”.

Imorse gick jag igenom en del sparade flikar som det var dags att ta itu med och jag kom då till denna flik. Med 10 kvalitéer som visionära ledare och healare har i denna tid av övergång.  Skoja inte om vilken resonans den fick i mig. Oerhört starkt och en hel del som jag har hört förut av vänner och människor jag har träffat. Bekräftelse tusenfalt. Härligt. Och jag skrev tidigare om hur jag får nyttja mina kompetenser liknande dessa kvalitéer i mitt inlägg om ett nytt uppdrag i Norrtälje kommun. Känner bara WOW! Så härligt att få vara i detta!!

Jag är fortfarande nyfiken på hur ni andra bloggare eller läsare av bloggar funderar och känner kring en “om mig-sida”. Vad är det viktigaste för dig att få läsa där? Vad vill du inte se alls? Vad är ett oväntat plus på en sådan sida?

Inlägg 43/100…tror jag… 😉

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *