Jag vill rekommendera…

by | Apr 13, 2015 | Artiklar | 0 comments

…er alla att gå och skratta med Grotesco gänget på Scala teaterns “En nära döden revy”.  

Vi var där i lördags på matinén. Jag, maken, 15-åringen och 12-åringen. Visst, vissa referenser var svåra för mig och flera för kidsen. Men vi fick oss många goda skratt och tankeställare. Storartade skådespelarinsatser av hela gänget. Och de jag gillade bäst är Per Andersson, Henrik Dorsin och (ny för mig) Micke Lindgren (aka dj Trexx).

Var beredd – “det ballar ur” 😉

Njut!

PS. Vi laddade för denna revy genom att lyssna till Värvet-intervjun med Henrik Dorsin under påsklovsresan till min mor 🙂

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?