Jag vill rekommendera…

by | Apr 13, 2015 | Artiklar | 0 comments

…er alla att gå och skratta med Grotesco gänget på Scala teaterns “En nära döden revy”.  

Vi var där i lördags på matinén. Jag, maken, 15-åringen och 12-åringen. Visst, vissa referenser var svåra för mig och flera för kidsen. Men vi fick oss många goda skratt och tankeställare. Storartade skådespelarinsatser av hela gänget. Och de jag gillade bäst är Per Andersson, Henrik Dorsin och (ny för mig) Micke Lindgren (aka dj Trexx).

Var beredd – “det ballar ur” 😉

Njut!

PS. Vi laddade för denna revy genom att lyssna till Värvet-intervjun med Henrik Dorsin under påsklovsresan till min mor 🙂

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget