Love is in the air…

by | Apr 2, 2015 | Artiklar | 0 comments

Där på andra sidan Brunnsviken, där gifte jag mig med min soulmate för drygt 15 år sedan. Och idag så ligger molnen helt fantastiska därovan. Love is in the air!

 

 Eller är det vår i luften? Och visst fick jag se mina första blåsippor utslagna i vårsolen! Underbart! Jag njuter!

 

Då dyker dessa upp lite högre upp i backen. Äntligen vitsippor. Mina favoriter. Det var just vitsippor som jag ville ha i min brudbukett när jag var liten. Det bidde dock inte så. Jag gifte mig med Hunter i juli och inte en vitsippa i sikte. Så vet du vad? Det blev en helt blå bukett med gröna blad runt. Och den blå blomman var tisteln (se betydelse nedan). Skottlands nationalblomma som passar bra då maken är från just Skottland.

Sen var det dags att gå vidare tyckte Snowy! Underbart att få våren tillbaka när vi vaknat till snöfall och ett vintrigt landskap.

Nu njuter vi!!

Inlägg 33/100 och en tredjedel avklarad av bloggutmaningen #blogg100 !!

PS. Solöga skriver om tisteln och dess betydelse i “Växternas språk” så här: 

Tistel – Kärleken är allt. Visdom: Jag öppnar upp mitt hjärta. Det är tryggt för mig att ta emot kärlek och att ge kärlek. Det är tryggt för mig att älska. Kärleken gör mig trygg. Kärleken är allt. Ta itu med rädslan för att bli sårad i kärlek. Kärleken utgör inget hot. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *