Connectedness

by | May 11, 2015 | Artiklar | 0 comments

En av de styrkor jag idag har arbetat med är just min styrka att vara connected. Jag känner inte samma respons i ordet samhörighet som dyker upp på google translate för connectedness. Känner mer för connectedness. Eller dessa kanske, som blir översättningen ifrån connected = sammanhängande, ansluten, förbunden, allierad, lierad. Fast jag vill baka ihop dem i ett ord. Connectedness. Smaka och känn på det. Var i kroppen sitter den styrkan/kompetensen hos dig? 

Här kommer en bild från idag då jag kände en stark connectedness. Med det gröna.  Med de mina. Sedan blev det fler stunder av connectedness. Jag “älskart” ??

 

Inlägg 72/100…..

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. bortglömd? – Therese Tess Mabon - […] conectedness […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *