min dag i bilder

by | May 29, 2015 | Artiklar | 0 comments

Börjar med denna som egentligen är från igår. En magisk bild som min fina make tog och skickade till mig. Ser du vad jag ser?

Sedan var det dags för hundpromenad ner till Brunnsviken och längs vattnet en stund. Dofter som slår emot mig på promenaden var vatten, klorofyll, syren, hägg, liljekonvalj, tjära vid Stockholms brevduveklubb. Snowy älskar att jaga humlor just nu, och det är utmattande – därav gäspning.

Läsa morgontidning om mig själv…eller hur man nu korrekt skall skriva Thereses eller Therese´s. Och det första alternativet är korrekt. Och som du ser så fick jag sällskap av liten vovve som skulle ligga superdupernära mig.

  

Sen bidde det en paus i min fabrik och vi målade lite mandalas och skapade lite tankar, metaforer i presentationen till nästa vecka.

Sen var äntligen Linda tillbaka från sin sol-tripp och kunde leda sitt bästa Yin-yoga pass på KTH-hallen. Jag passade på att ösa på med färger. Ny topp ifrån Röhnisch, lila yoga leggings från Etsy och en grön power fleece Houdini.  Fast den har några år på nacken. Och så mitt favvis hemsydda fodral till min yogamatta.

Och så helt plötsligt var det dags för min fina Andrew att ta på sig kostymen och sticka på niornas bal. Minns som igår när vi satt tillsammans på bilden ovan. Men det var ju inte igår…

Det dög inte med vilken slipsknut som helst. Skulle vara en speciell så det knöts och knöts och knöts 5 gånger, men sen – se så fin och nöjd! På bilden nedan med en av sina bästisar utanför van den Nootska.

 

 

Maken och jag fixade hundvakt och Jamie stack på 13-års fest. Så jag önskade ett besök på Fotografiska och kunde få tre favorit-fotografer i en smäll. Nice! Nick Brandt, Vee Speers och Martin Parr.
Middag därefter på tu man hand på Restaurang de Ville på Roslagsgatan.

 

Och nu då…japp – mina lockar är alldeles crazy och bara lite längre än bilden tidigare, ni vet den som kändes som igår… Still crazy 😉

 

Inlägg 90/100

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?