min lyx

by | May 15, 2015 | Artiklar, Coaching | 0 comments

Just nu består av att bli coachad av Klara. Vi arbetar just nu med mina styrkor. Eller vi och vi. Jag jobbar med min hemläxa varje dag i 7 dagar. En styrka om dagen som jag vill utveckla och stärka. Jag börjar med att känna efter var i kroppen styrkan sitter. Därefter är mitt uppdrag att integrera den styrkan i mig genom en fysisk övning. Och till sist så är uppdraget att manifestera styrkan via 1-3 olika praktiska handlingar.

Ja, jag erkänner. Det är svårt och utmanande. Vissa styrkor (inne på dag 5 av 7) har varit mycket lättare att både integrera och manifestera. Vissa andra är svårare. Idag har jag utmaning i hur integrera min empatiska styrka. Jag får sluta tänka på det och bara göra något så vet jag att det kommer att bli bra.

Jag är oerhört tacksam för att få ha lyxen att få vara i Klaras space och energi. Jag är nyfiken på hur mitt fortsatta arbete kommer att se ut och jag ser fram emot att få vara i det och låta det skapas.

Mitt lugna år är snart till ända och jag som tidigare varit lite otålig, känner nu en stilla ljusblå nyfikenhet, ett stort gulorange lugn, en rosaröd glöd av förväntan och en växande grön kraft att få ta nästa steg. Min visshet om att det blir som det ska bli och att det blir bra är stark.


Dessa känslor, styrkor, krafter, färger, energier är en lyx. Unna dig lyx du med!

Inlägg 76/100

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *