respond to my ability = responsibility

by | May 28, 2015 | Artiklar | 0 comments

Jag var på TEDxSthlm idag och lyssnade till 4 kvinnor på scenen. Sedan var det dags för Jelena Mitra att uppträda med sina led-rockringar. Hon var hur grym som helst. Och inte bara på att dansa och skapa rörelser och ljusshow, utan även på att så frön i mina tankar.

Hon sa till oss alla att för henne betydde ordet Responsibility att hon skulle “respond to her ability”. Och vips så dök ett superduperstort påslag av resonans i mig. Det var så härligt. Så genuint. Inspirerande.

Genom att “respond to my ability” kan jag förändra världen. “Att svara på min förmåga“. Att se på ansvar som ett sätt att svara till din förmåga. Mind-blowing and mind-shifting. All at once.

6a0120a55c9cd1970c01a73dfda8e6970d

Inlägg 89/100 med 4 minuter tillgodo denna härliga torsdag.

PS: Definition of responsibility = A duty or obligation to satisfactorily perform or complete a task (assigned by someone, or created by one’s own promise or circumstances) that one must fulfill, and which has a consequent penalty for failure.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?