ska du skriva om mig?

undrade min fina make ikväll, när jag sa att jag skulle skriva ett blogginlägg.
Njae, kanske inte idag blev mitt svar då.
Men nu undrar jag om jag inte ska skriva några rader om en dag i en galax för länge, länge sedan…

25604_389494011519_7894414_n

 

Löften

Hunter:
Therese, för sju månader sedan tog jag dig hit till denna plats och frågade om Du ville gifta dig med mig. Du nickade ja. Då var det bara du och jag här. Idag har vi samlat ihop våra vänner så att dom får vara tillsammans med oss på vår lyckliga dag.

Med alla våra vänner som vittnen, vill du leva med mig resten av ditt liv, föda våra barn, tolerera mina egenheter och älska mig för evigt?

Therese:
Ja, det vill jag. Vi har varit tillsammans i mer än 5 år nu och idag visar vi vår kärlek för världen. Vill du leva med mig resten av ditt liv, uppfostra våra barn tillsammans med mig och älska mig som jag är för evigt?

Hunter:
Ja, det vill jag. Jag älskar dig, Therese!

Therese:
Jag älskar dig, Hunter!

THE KISS!!!

Japp, våra löften till vår bröllopsdag i Hagaparken, Ekotemplet, den 25:e juli 1998.
En magisk dag och ett minne för livet.

My soulmate, I love you til the moon and back!!

IMG_0280

Inlägg 86/100

2 Comments

  • therese@mabon.se

   Tack Anna,
   Ja, det tycker vi med, både då och nu 😉

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *