att fira och bli firad

by | Jun 13, 2015 | Artiklar | 0 comments

Igår fyllde jag år! Jag har åkt 46 varv runt solen. Och är således enligt normen i detta land 46 år. Jag väljer att mer och mer bortse från en sådan tideräkning och känner efter vad kroppen berättar för mig. Den säger 29. Vågen säger 30. Om det är år eller en uträkning baserad på mina celler vet jag inte. Och du, för mig är det inte alls viktigt.

Anyhow –  Vilken underbar känsla att få så mycket energi ifrån så många olika håll under gårdagen – jag vill bli mer firad! Det var en riktig energiboost att kika in på FB, men även att bara vara och känna allt som kom till mig. Och jag som vill komma närmre. Jag känner verkligen hur jag kommer fler och fler personer närmre och närmre. Och att jag ibland blir lite förvånad över vilka det är som vill komma nära och som låter mig komma nära. Och i vissa andra fall kan jag känna lite sorg att det är någon som jag vill komma närmre men som inte riktigt vågar släppa mig nära. Ännu. Jag vet att jag kanske är där när den dagen kommer.

Det kan självklart vara jobbigt att släppa någon nära. Och framförallt vara jobbigt att komma nära sig själv. Att upptäcka delar, sidor, saker om sig själv. Jobbigt och befriande och stärkande och vackert.
Jag ser många som flyr istället. In i alkohol, mobilen, nyheter, in i andras olyckor. Och som oftast inte är ett dugg medvetna om sitt beteende. Får god lust att agera spegel ibland. Och så finns det andra som vill vara nära och som gärna stöttar, hjälper och skickar hejarop och kärleksbrev.

En av mina rugbykompisar Bibi skrev till mig såhär:
Stort grattis! Jag är säker på att ännu ett fantastisk år ligger framför dig. 
Varpå jag svarade:
Större än vad jag anar just nu. 
Och på ett plan anar jag något stort och på ett annat plan är jag otroligt nyfiken och samtidigt lite nervös. Härligt med fjärilarna i magen. Jag ska se om jag kan sätta ord på dem snart och låta dem flyga ut här på bloggen för att manifestera dem för mig och dig!

Och en av mina Eva-kompisar skrev så här:
Grattis fina Therese! Gårdagen gav verkligen mersmak! Ser fram emot att flyga högt och lågt i diskussionerna med dig i sommar! Kramaste

Asså det är så fint och värmer i mitt hjärta. Och jag är tacksam att få fira och blir firad tillsammans med er alla som vill vara med i min resa. Komma närmare och prata länge om alla de sanningar som vi behöver få se. Jag vill lyssna och se djupet. Och vara i djupet med dig.

Puss och kram från mig till dig – igår, idag och imorgon! 

 

Här ovan nosar Snowy på några av presenterna. Från maken, syrran, mamma, mig själv ?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?