byta utseende?

by | Jun 4, 2015 | Artiklar | 2 comments

Jag har funderat länge kring ett nytt utseende på min blogg och hemsida. Idag använder jag mig av Matheson och känner mig liksom klar med den. Så jag har kikat runt i WP´s teman som erbjuds och funnit dessa:

 1. Arcade basic
 2. Vantage
 3. Twenty fourteen
 4. Twenty fifteen
 5. Tracks
 6. Optimizer
 7. Mantle
 8. Klean
 9. Generate Press

Anyhow – jag kommer att pröva runt med dessa under sommaren så om du kikar in och inte känner igen dig så vet du nu varför. Jag ser det inte som att det blir en större förändring. Ser det bara som ett steg mot fräschare, skarpare, enklare, tydligare och roligare upplevelse för mig och dig.

Och det är ju för vår skull jag gör detta 😉
Nedan provar jag temat Mantle….

Skärmavbild 2015-06-04 kl. 20.59.12

Inlägg 96/100

PS: Är det något tema du är speciellt intresserad av?
Eller ett tema som du vill tipsa mig om? Maila mig här!

 

 

 

 

2 Comments

 1. Helena Enqvist

  Det är roligt att kika runt bland teman och prova olika utseenden. Bara så svårt att välja 😉
  Jag slet mitt hår när jag gjorde om min blogg. Hittade inget som jag kunde ändra precis hur jag ville utan att behöva köpa en premiumversion. Men till slut hittade jag ett tema som kunde allt nästan. Så mitt tips är Nirvana!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tusen tack Helena!
   Jag ska lägga till Nirvana på min “prova-på-lista”.

   Njut vidare i livet 🙂

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *