dagens tips till mig

foto av withlovelisa.se

foto av withlovelisa.se

Härlig start på juni månad. Regn för att rensa luften.  Promenad med gummistövlar genom vattenpölarna på gatan i stan. Förtrolig dialog och en ny relation skapades över en lång cappuccino på Non Solo Bar. En dialog i 2,5 timmar. Härligt!

Och en massa tips till mig som jag ska ta mig vidare i:

 1. Herräng Dance Camp – en plats i Norrtälje kommun där det varje sommar samlas människor från hela världen för att umgås och lära kring dans.
 2. Gryning över Kalahari – en bok om hur människan blev människa av Lasse Berg. Recension härbeställ boken här.
 3. Myter och mysterier – en podcast av två herrar där jag ska lyssna till just dessa avsnitt om Myter och mysterier.
 4. Onlyness – Nilofer Merchant. “When we celebrate onlyness, we allow each of us to be seen.” And a TED talk here. “What is it that cause you to come into this world, and how can you let that out so others can see it?” and “When we learn to stand in our onlyness, we unlock our kick-ass.”
 5. Design kit – The course for Human-Centered Design – en kurs från augusti till oktober som jag vill delta i. En kurs som jag inte kan delta själv i utan behöver en grupp på 2-6 personer att samverka med. Är du intresserad av att hänga med mig i detta?

Och du, tipsen ovan kan lika gärna vara till dig. Just nu passar de fint in i min kontext. Kanske gör de även det i din. Att listan är numrerad är inte för att de är i en rangordning på något sätt. Bara att påvisa att det är just 5 stycken olika tips eller möjliga pusselbitar.

Inlägg 93/100 och kanske att dagen fortsätter med tips och i så fall kommer det en uppdatering hit 🙂

2 Comments

  • therese@mabon.se

   Tack Gunilla!
   Ja – dagen fortsatte i ett slags flow också. Med spännande infall under lunchmöte och under eftermiddagens hundpromenad.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *