jag gör som Newton

Jag delade tidigare ett par tips med er som jag fått av Sara Modig. Och nu är jag helt besatt. Av vadå?

 
M Ä N N I S K A N  O C H  M A S K I N E N  

Maken och jag är på roadtripp tor Genarp, The Lodge, för att fira vackra Tina. Och vad passar väl bättre än djupt lyssnande och gemensamt reflekterande i bilen? Vi har hittills lyssnat oss fram till avsnitt 6. Och jag längtar redan till hemresan imorron då jag får känna ännu mer genklang. 

Jag gör som Newton skrev jag i titeln. Vad menar jag då? Jo, Per och Erik i podcasten kallar Newton för Den siste magikern för att han i sin strävan att förstå och förklara allt (särskilt då de fyra olika krafterna) hämtade inspiration, insikter, inblickar ifrån det spirituella och det ockulta. Och att Newton genom att vara öppen för detta kunde komma på lösningen. GRAVITATIONEN. 

Jaha, gravitationen. Den som inte går att ta på eller enkelt förstå. Vi bara accepterar att een kraften finns. Alla Newtons empiriska resultat visar ju att han hade rätt. Men han hade aldrig kommit dit utan sin öppenhet till att omfamna allt som kunde innehålla en lösning…

Det är där jag befinner mig. Jag har redan det vetenskapliga i mig och min hjärna. Nu utforskar jag det spirituella för att känna vilka möjliga lösningar det kan finnas dom attraheras till mig. 

Vilken fråga jag vill lösa? Det vet jag inte ännu. Jag har på känn att den dyker upp snart. Jag lovar att dela den med dig då! 

Puss o kram från The Lodge i Genarp  


Inlägg 98/100 

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. dags för mer magi | Therese Mabon - […] Jo, jag sticker ut hakan. Rejält. Jag har stor lust. Jag vill. Göra som Newton – den siste magikern.…
  2. poddklubbens fjärde träff | Therese Mabon - […] därpå åkte maken och jag på roadtrip till Skåne och firade Tina som hade kalas och fest. Och vad…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?