min podd-klubb

En podd-klubb.
Förslaget kom ifrån maken i eftermiddags när jag pratade med honom om hur tacksam jag var över att få finna en ny dimension i att lyssna tillsammans till podcasts för att sedan tillsammans reflektera, fundera och känna tillsammans. Och hur vi skulle kunna fortsätta på det.
Vad ska det kunna kallas?  Jo, en podd-klubb. Precis som det finns mängder av bok-klubbar just nu där man läser samma bok och sedan träffas under glada former och pratar om boken. Varför inte göra samma sak med en pod?

Så härmed startar jag en podd-klubb. Vill du vara med i denna? Kontakta mig!

Jag har förslag till kommande poddar att lyssna till och de är dessa:

Människan och maskinen Kunskapens träd Myter och mysterier On Being

Människan och maskinen – den har jag redan lyssnat till, men den är så bra!
och deras fristående fortsättningar som jag är så nyfiken på:
Kunskapens träd
Myter och mysterier

Och självklart kvalar On Being in där också.

Ja, du har säkert egna förslag att komma med. Är du intresserad av detta? Let me know!!

Inlägg 100/100 i bloggutmaningen #blogg100 – det har varit himla roligt, utmanande, stöttande, kreativt och härligt att ha varit en del av detta. Om det återkommer nästa år så vill jag som det känns nu verkligen vara med och prova igen! Häng på vetja 😉

Pussar och kramar till dig!!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. poddklubbens fjärde träff | Therese Mabon - […] på kvällen så påminner Sara oss om att just den serien är anledningen till denna podd-klubb. (får skriva med…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *