uppdrag slutfört

by | Jun 17, 2015 | Artiklar | 0 comments

Ännu ett uppdrag slutfört som egen företagare.
Ett uppdrag att undersöka om det fanns kraft att finna i en samverkan
mellan två verksamheter och hur det i så fall skulle se ut.

checkmark200

Jag har gillat detta uppdrag i Norrtälje.
Jag har lärt mig saker om mig själv.
Jag har lärt mig saker om annat.
Jag har fått pröva och ompröva tankar, sanningar och upplevelser.
Jag är tacksam för att jag fick möjligheten till detta.

Idag var det min sista och slutliga presentation för utbildningsnämnden. Det känns skönt att bli klar och avsluta före sommaruppehåll på ett sätt. Samtidigt som det på ett annat sätt hade känts lika bra att gjort detta efter sommaren. Som en start för de som skall fortsätta sin utvecklingsresa.

Jag har samtalat med alla anställda inom verksamheterna, med politiker och med tjänstemän på förvaltningen. Jag har läst verksamhetsplaner, rapporter, översiktsplaner och bollat tankar med vänner som har hjälpt mig med insikter. Jag har dragit nytta av min styrka att se helheter, att se pusselbitarna läggas samman, att se möjligheterna nästan ropa till mig – “Här är jag”.
Och det vackraste av allt, att få möta så många människor med erfarenheter, kunskap och kompetens. Att få ta del av allt det som de kan ge mig. Och det är tack vare denna givmildhet som jag har kunnat slutföra detta uppdrag.
Så av hela mitt hjärta ett stort tack till alla som hjälpt mig i detta!

Har du en klurig uppgift som jag kan kika på? Eller vill du kanske bara låta ett par extra öron lyssna och ett par extra ögon kika på din verksamhet? Kanske kan jag hjälpa dig att maximera något hos dig? 
Hör av dig till mig!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Snippets - The Lovers Podcast

Vår version av en podcast.
Om relationer för relationer.

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget