att dela med mig av feedback

Att be om feedback är spännande. Det gör jag, särskilt när jag känner att jag behöver. Eller när jag känner att jag kan få feedback av just denna person då det uppstått en särskilt kontakt oss emellan. Och ibland möts jag av personer som inte alls vill ha feedback. Det är också spännande. Spännande för att det händer saker i mig. Som gör att jag växer.

Och växte – det var precis vad jag gjorde med denna feedback som jag fick av Klara. Vi träffades vid ett par tillfällen då hon coachade mig. Däremellan hade vi kontakt via mail i olika uppgifter som jag redovisade till henne. Nu är jag redo att dela med mig av denna feedback även till dig. Så luta dig tillbaka och njut…

Tess – här är dina positiva egenskaper:

 1. Säker – utan att vara arrogant
 2. Stor livserfarenhet – känns/finns i fältet och andra tar omedvetet in det.
 3. Sann och ödmjuk
 4. Empatisk – lätt att känna in andra – träna på att lära känna dig.
 5. Fokuserad – även i känslor och i hjärtat.
 6. Livsbejakande – och sårbar
 7. En hjälpare som drar fram det bästa hos andra – träna på att även göra det du gör för andra för dig själv.
 8. Lätt att se vilken väg andra ska ta – träna på att se din egen väg också.
 9. Modig – vågar utsätta dig.
 10. Stark – fysisk, behaglig och vacker.
 11. Geniun – Ge Nu In – förmedlar tillit och förtroende, lätt att lita på.

 

IMG_2759.JPG

Behöver jag säga att jag älskar att vara mig?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *