att göra armband

by | Sep 6, 2015 | Artiklar | 0 comments

I somras blev jag sugen på att göra egna armband. Först var det så att ett av mina armband jag fått av maken hade gått sönder och ett annat som jag ville byta spänne på. Så jag hoppade på min turkosa hoj och rullade bort till Bicone design för att kika.  Väl därinne så plockade jag på mig en massa pärlor, tråd, andra detaljer och rullade hemåt med korgen fylld av härligheter i olika färger.

Under sommaren har jag nu skapat en hel del och några har jag givit bort till syster och mor. Och så gjorde systerdottern ett eget.

 

Så hur ser de ut? Här nedan kommer några av mina skapelser….

Ovan ser du det senaste armbandet i gröna pärlor – jag lät det ligga framme länge innan jag trädde ihop det på tråden. Nu är jag supernöjd med detta.

Mitt lila har lite mindre pärlor än det gröna och jag gillar särskilt att jag tog med en nästan genomskinlig pärla och de guldiga små detaljerna.

Detta gröna var det som jag ville byta spänne på. Så jag trädde om det på en elastisk tråd istället och bytte ut spännet till ett Buddha huvud i guld.  Just det här armbandet hittade Hunter till mig på havsbotten en dag för eoner sedan då vi var ute och badade på Isola di Giglio utanför Orbetello. Jag är glad att jag bytt spänne, nu använder jag det mycket mera. Det ser du säkert redan på buddha huvudet som blivit nött.

Här ett med turkosa och cerise träpärlor i en mellanstorlek, med silverpläterade cymbaler och buddhahuvud. Och det passar extra fint ihop med detta…

…som är tvärtom i färgerna mot det förra. Med samma silverpläterade cymbaler och ett annat slags buddha huvud.

  
Och det här med lava-stenar, ugglor och silverpläterade tunnor gjorde jag till maken. Han bär det gärna!

Vad säger du?
Ser du något du gillar?
Vill du beställa ett som jag får fria händer att skapa till just dig? 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?