vad vill du läsa om?

by | Dec 8, 2015 | Artiklar | 0 comments

Jag skrev igår på Facebook om mina blogginlägg, och även att jag nu under året deltagit i två bloggutmaningar: #blogg100 och #Blogg101. Det är roligt, utmanande, ger energi och lärande för mig. Och för det mesta så skriver jag om det som händer i och omkring mig. Så på Facebook frågade jag om vad som du vill läsa om, eller vad vill du att jag ska skriva om?

Följande önskemål har inkommit hittills…
Marcus: Tess – jag gillar din syn på världen. Hur du beskriver att allt hänger ihop. Du har tidigare skrivit om det. Det och mycket annat uppskattar jag hos dig. Du skriver – jag lovar att läsa. 
Hur ser du på ideen att skicka ut ett nyhetsbrev? Då får jag det direkt i mejlkorgen och jag missar ingenting. 
Njut av dagen 

Cecilia: Kanske hur man skall motivera sig själv till utveckling när livet ser som mörkast ut. Det är ju då det är som svårast att ta tag i saker.

Katja: Jag vill läsa om din nyfikenhet och lekfullhet.

Så…nu börjar det!
Jag vill fråga er om vad jag ska skriva om eller vad ni gillar att läsa för att jag vill bli “krockad”. Krockad med dig och dina tankar, krockad med en utmaning som kan få mig att växa, lära eller skifta perspektiv. Jag ser det som att jag de flesta dagarna tar fram ingredienser, lagar mat och dukar upp förutsättningar för ett utbyte av någon sort. Och jag har behov av att få lära mig nya maträtter, prova nya ingredienser och en ny servettvikning.

Om jag “krockas” så att mitt lärande och växande sker – good luck to you! För du smittas stort 🙂

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *