2015 ett år av öppningar

by | Jan 7, 2016 | Artiklar | 0 comments

Ett år då mycket i mig öppnat sig på riktigt. Ett år då jag varit uppmärksam och känner min kropp på ett slags nytt sätt. Och då har det skett. Öppningar.

Först i våras i höger hand, efter en vecka även i vänster hand. Men de är väldigt olika. När det var som starkast i öppningen kunde jag inte hålla i metall. Det var svårt att öppna vår ytterdörr och en utmaning att cykla. Även att hålla i ratten i bilen var obehagligt. Och att gnugga handflatorna mot varandra var stört omöjligt. Låta eldklotet vara emellan händerna det var å andra sidan super enkelt och det gjorde och gör jag fortfarande gärna.

Sen var det fötternas tur. Likaså där var det i höger först. och här kom vänstern en dag senare bara. Jag minns hur jag satt i soffan med benen rakt ut och fötterna svävande ovan golvet. Det var i maj. Och helt plötsligt så kom kraft ut ur min fotsula. Och in i den andra dagen efter. Det kändes tydligt när jag körde bil. Och mer då som att jag kunde använda kraften genom fotsulorna för att köra på ett helt annat vis. Och att andas genom fotsulorna har fått en annan innebörd för mig. Likaså när jag på yogan gör trädet. Kraften kommer starkt genom fotsulorna. Likaså när jag nu under hösten har deltagit i U.Lab och de ledda meditationerna som vi varit med om vid live-sessionerna. Det har varit starkt då vi har fått i uppgift att känna med fötterna ända ner till mitten av jorden och framförallt känt alla andra som deltar i kursen, och som rötter har vi varit utspridda över hela klotet, alla 50 000st, men nog har vi varit connectade genom våra rötter!

Och så nu i nov/dec – en öppning i bakre hjässan, nästan nere i atlas-nivå. På vänster sida. En skarp förnimmelse av strålar, av små korn som far genom mig via den kanalen/öppningen som skett. Den är igång konstant sedan den öppnades och jag räknar med att kunna få tillgång till mer information i sinom tid.

Sist men inte minst. Höger armbåge. Som om jag får elektriska impulser/vågor genom armbågen. Först uppstod de när jag lutade armbågen mot bordet och då värmepumpen var igång. Men nu sker det lite randomly, bland annat mitt ute i skogen. Så inte har det med värmepumpen att göra…och det har vid två tillfällen även varit liknande elektriska vibbar i mitt höger lill-finger.

Öppningar eller vad?
Jag väljer att tro på öppningar idag.

Photo cred to Justin, Flickr

Photo cred to Justin, Flickr

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. en intention för 2016 | Therese Mabon - […] jag som lyssnade till sig själv undrade -Öppningar minsann, vad då? (det har jag också nyss skrivit om här…)…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *