mitt bokläsande

by | Jan 25, 2016 | Artiklar, BOOKS | 0 comments

Läste klart en bok jag nog hållt på med länge. Säkert 4 månader. Den har fått mig att läsa ett par sidor om dagen. Utom nu på slutet i januari. Då ville jag bara bli klar med den. Känner du igen den känslan?

Och jag har ett flertal till som jag har läst i länge, länge. Det är så min läscykel ser ut nu. Att jag läser ett par sidor i en bok, låter den ligga, tar upp en annan och läser lite där.

Som att de tillsammans bildar en större meta-bok. Och förgyller handlingen och innehållet med de tankar och reflektioner jag gör när jag läser. Och det är så skönt att bearbeta något jag läst genom att inspireras av en annan tanke.

Nåväl – boken som jag nu läst klart, eller det var någon vecka sedan, handlar om vad varelserna på stjärnhopen Plejaderna vill lära oss. Det är en bok som är “kanaliserad”. Vilket betyder att den författaren som skrivit boken egentligen bara agerat kärl för orden att komma ut igenom. Jag tänker inte så mycket om det. Värderar det varken eller just nu. Jag låter innehållet komma till mig i läsningen och om det resonerar med mig då tar jag det till mig. Om inte så låter jag det passera. Vilken källa som det kommer ifrån är inte lika viktigt för mig, som det som innehållet kan väcka i mig.

Vad väcktes i mig när jag läste denna? En massa olika saker. Saker som jag inte alls känner igen. Saker som jag inte tar till mig alls utan släpper taget om. Andra saker som tar tag i mig och håller i mig. Sant eller falskt är inte viktigt där och då. Sant eller falskt kommer att visa sig senare.

IMG_1981

Be clear what you intend. The words I intend have tremendous power.

It is very important for everyone who wishes to be in balance with their physical body to
practice some kind of deep-breathing program. 

The human dilemma: the need to shift the definition of self and reality.

Sometimes when part of yourself is operating without vision or seeing, events occur to get you back on track. Be aware that, in this new chaos of consciousness and confusion and shifting of uncertainty, there is a divine order. This could be compared to baking a cake. Each ingredient in the recipe is of itself an integral whole and has its own sense of structure; the eggs, the flour, the butter, the sugar. When you begin to put them all together, it looks as if you are making chaos. Someone could say: “You are wrecking everything. You wrecked that egg. Where did the sugar go? You are wrecking all of the essential elements here.” They don´t understand, perhaps the magic of the catalytic formula of heat. 

We would like to remind you that you are only sovereign unto yourself.

When you become a doer and are able to manifest what you want in life,
you set yourself up as a mirror for many people. 

Life is like a restaurant. Learn how to order what you want from life like you do
in a restaurant and then trust that, because you ordered it, it will be put before you. 

When you go into a restaurant, do you simply order and say, “this is what I want,” and trust that it is going to come to you, or do you worry that they are going to screw it up? As soon as the order is in, do you follow the waiter into the kitchen and say, “Oh, they probably won´t have the right lettuce. They probably won´t sauce the onions just so, and they won´t have those kind of mushrooms I want.” No. You trust it will be presented to you exactly the way you want it and you let it go. 

As system busters, you have come in to eradicate the “food source”, or to change the “food source” from one of fear and chaos. Those who are nourished by that food will either have to change their diet or leave. 

Systems buster. Available for altering systems consciousness within the universe. On call.

Emotions are a source of food. There are those whose food source is love.
And there are others whose source is fear, chaos, anxiety, hunger and despondency. 

The human species have in common that it has been raped of its emotions.
Others have played your emotions like instruments,
and they have never let you know the power you have within your emotions.

Emotions are like tickets that can get you places and plug you in.

 

IMG_0572

Var det något som rörde dig starkt?
Kanske upptäckte du något inifrån dig när du läste detta?
När var det något som du läste som gjorde att en upptäckt inuti dig knackade på och ville ut?
Vad var det som ville ut?
Och vad var det du läste då?

Fotona tagna en varm sommardag vid ruinerna I Pompeji 

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. min läsutmaning för 2016 | Therese Mabon - […] är redan lästa och klara till min lista för 2016. Magikerna skriven av Lev Grossman och Bringers of the…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?