Rottnest Island

by | Oct 30, 2016 | Artiklar | 0 comments

En första vårhelg på Rottnest Island som dessutom sammanfaller med Halloween. Det blev vårt första besök på ön och just det, vi var liksom inte ensamma. Många barnfamiljer, många tonåringar, många människor var här för karneval och Halloween.

Vi var här för dessa småttingar…

Söta? Yep. Orädda? Yep. De heter quokkas och är en sorts pungdjur. Och nu på våren var det förstås fullt av dem med sina ungar. Och ja, båda kidsen har lyckats ta den där efterlängtade #quokkaselfien. Inte jag. Än.

Mer?

Cykeltur över hela ön idag och vi stötte på både sälar och friidrottskompisar till H.

Här kommer ett gäng blandade bilder från vår resa till Rottnest!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *