energifylld av mig själv och en fantastisk mindfulnessgrupp

Ok, även lite energifylld av keramiken imorse. Och morgonmyset med maken.

Men mest egentligen av två saker idag som har skapat dagen. Dels så släppte Caspian sitt poddsamtal med mig: Ett samtal. Och det har funnits med mig i lurarna när jag cyklat runt stan mellan keramik, mindfulnessavslutning och hämta make och vovve. Jag skrev till Caspian och tackade för denna gåva att få lyssna till mig själv och allt jag säger. Som att jag på nytt fyllde min verktygslåda och “vår-rustade” den för alla upptåg som är på g. Lyssna till det (varning – lååååånga) samtalet om du vill. Du hittar det bland annat på iTunes.

Och den andra saken…att få träffa bästa gruppen för att hålla ett avslutande mindfulness-pass med en massa skrivande, utvärderingar, självskattningar. Men också som innehållit lekar, meditationer, kärleksfullhet, skratt och kramar. Nu kan alla “cykla” på egen hand – så varsågoda att bjuda in livet, vardagen och allt annat som kan påverka dig och möt det från den plats i dig som ger dig möjlighet till en liten, liten paus = the gap. Och att du sen, från den punkten kan agera på det sätt du medvetet väljer. Jag vet att ni alla kan så otroligt mycket mer än ni tror om er själva. Det är ju liksom det vi är mest rädda för – att vara så stora som vi verkligen är.

Några av de orden som lämnades in i utvärderingen om hur jag som kursledare och min assisterande ledare varit finner du nedan. Jag blir tårögd av alla fina och kärleksfulla ord. Tack alla ni!!

PS: Alla ni som vill ha just mig som ledare i din Mindfulnesskurs….anmäl dig till kursen som startar på fredagar 21 september kl 09.30 hos Mindfulnessgruppen. ( 8 fredagar samt en lördag)

8 Comments

 1. Helena Roth

  Har inte lyssnat än men jag ska och jag längtar. Ditt samtal med Charlotte i 100%-podden är fortfarande ett av mina absoluta topp-tre-favoriter från den podden, så bubblet inom mig inför ett spännande samtal är riktigt kraftfullt!

  Reply
 2. Catharina

  Vad glad jag är för din skull! Måste gå in o lyssna!! Och har du skapat alla vaserna på bilderna? Skriver just nu ett inlägg om vår fna vecka tillsammans för ett år sedan. Stor kram

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack!!
   Vaserna….nej, bara fotade dem för jag vill ha färgerna till hösten. Särskilt Malva är fin ❤️
   Lyssna och dela om du gillar, ska gå till dig och läsa om vår vecka ??

   Reply
 3. Lucy

  Jag har länge varit nyfiken på att testa mindfullness;)

  Reply
  • therese@mabon.se

   Varmt välkommen till min grupp i september om du kan 🙂

   Reply
 4. Liw

  Det lät som en dag med energipåfyllning som började redan från start 😉
  Det måste vara underbart att avsluta en lyckad kurs där alla verkar så nöjda, bra jobbat 🙂
  Mindfulness är onekligen ett intressant område där det finns mycket att vinna för sin egen del!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Inte minst i utövandet av mindful sex. Som är det bästa jag vet….och det går liksom inte längre att inte ha mindful sex längre. För mig alltså.
   ja, en underbar dag som “spiller över” på idag 🙂

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?