Homeparty Killing Kittens

Dator, masker & mina bara ben…

Hur var det den där kvällen när vi var med på ett Homeparty med Killing Kittens? Vill du veta mer så tipsar jag dig om att anmäla dig till mitt nyhetsbrev så lovar jag att dela med mig av mer detaljer och våra upplevelser i nästa (mitt andra) utskick.

Och nej, du kommer verkligen inte bli bombarderad med nyhetsbrev från mig i tid och otid. Och nej, jag kommer inte att låta någon annan skicka saker till dig via mig. Jag kommer att skicka mer av mig till dig. Så att du vågar bli mer av dig!

Nå, vad väntar du på? Anmäl dig nu 😉


PS. Och du….visst kan vi hjälpas åt att låta min FB-sida
theresemabon.se
växa och nå fler än 300 likes? #sharingiscaring

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *