Snart, snart kan du lyssna

I fredags var vi så otroligt effektiva och spelade in en hel säsong med korta snuttar kring temat Konflikter.
Samt en del kortare klipp och introduktioner.
Allt detta för att i börjar av februari lansera vår egen version av en podcast – The Lovers Relationship Snippets.

Varför Snippets?

Vi har under årens lopp lyssnat till en hel del olika poddar. Vissa gillar vi och återvänder till. Vissa andra blir vi tipsade om och lyssnar ett eller två avsnitt av. Vi har tur som utmanas av vår Poddklubb (där vi lyssnar på poddar istället för att läsa böcker) att lyssna på nytt och annat än det som vi själva valt.

Återkommande är att vi uppskattar de poddar som är utan en massa svammel, och ganska rakt på sak. Så, då kom vi fram till vår version som vi kallar för Snippets – som betyder snutt.
Det blir mellan 5-10 avsnitt/säsong och varje avsnitt, snutt eller som vi säger Snippet blir i sin tur mellan 4-10 minuter. Så om du vill kan du lyssna in till en hel säsong en kväll eller under den där längre bilresan ni tar tillsammans.

Handla om vad?

Säsong kallar vi det fast det inte alls handlar om årstiderna eller sportsammanhang. För oss har en säsong ett tema i fokus. Det allra första temat är Konflikter. Vi kommer att prata lite kring forskning om konflikter, vi lutar oss på ett par av våra husgurus; John och Julie Gottman samt David Schnarch. Vi berättar om Apokalysens fyra ryttare och framförallt berättar vi om HUR du kan göra för att hantera era konflikter bättre. För det är egentligen det som hela säsongen handlar om – att lära sig och träna på att hantera konflikter bättre.

Kommande säsonger har just nu arbetsnamn som; Sex, Varför parcoaching?, Erotisk intelligens, Att bygga sin relation från grunden.
Kanske har du ett inspel eller förslag till oss på ett tema? Hör av dig!

För vem?

Vi tror att du som lyssnar är i en romantisk relation, vi tror att du har det ganska bra, det är en del konflikter, men inget allvarligt. Samtidigt som det finns en längtan att kliva in i något mer tillsammans. Kanske kan vi kalla det att levla upp i relationen?

Vi tror att nu i fortsatta Corona-restriktioner som varat ganska länge, så är människor i relationer klara med att renovera sitt hem, eller redan igång med sin träning på rutin. Nu är det ett sug efter att renovera, inspirera, prioritera och investera i sin relation. Den romantiska relationen du är i.

Vi tror att ni mår bra av att lyssna och samtala om det ni hört och tagit till er. Så att ni erbjuder er relation en ny plats emellan er, en plats och ett utrymme som får omtanke och hjälp att växa. Ni vattnar er relation och ser till att den växer och får det som den behöver just där ni är.

Till att börja med kommer vi enbart att släppa säsongerna med dess avsnitt på svenska, men så småningom, hellre förr än senare, lovar vi att testa även på engelska.

Och javisst älskar vi feedback och hejarop – så hör gärna av dig och hjälp oss att levla upp med våra Snippets.
Vi lovar att hojta överallt när det är lansering och du kan lyssna!


PS. Sist men inte minst ett stort tack till Tomas och Jakob på Alden Lake Productions som skapat oss en liten ljudslinga och hjälper oss med redigering av ljud. Helt enkelt trollkarlar med våra röster. De har även tagit bilderna på oss in action. Tack!!
Du hittar dem på Instagram här!
Och på Facebook här!

PS2. Den där känslan när mer och mer pusselbitar faller på plats är riktigt härlig. Först var det vår app, sen blev det pilotprogrammet för relationsskapande, och nu våra snippets. Mer kommer – var så säker. Och allt i syfte att bygga sundare relationer.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?