The Lovers AB

Under våren har vi jobbat med att förnya oss i företaget. Dels genom att Hunter klivit in som delägare så att vi nu tillsammans driver företaget ihop.. Dels genom att vi även ändrat i bolagsordningen för vad företaget sysslar med. Slutligen även ett namnbyte. Från Therese Mabon AB till The Lovers AB.
Först stötte vi på patrull och det fanns andra aktörer som vi behövde be om deras medgivande av vårt namnbyte. Men tji fick vi. Inga svar ifrån de andra aktörerna. Ingen som svarade på vare sig sms, telefon eller snigelpost.
Så efter ett par samtal med toppenproffsiga handläggaren på Bolagsverket kunde vi precis före midsommar få igenom namnbytet. Och det firar vi!

Du som kanske inte mött oss på länge kan kika in på Just Nu, för att få en ganska aktuell idé om vad vi gör om dagarna. Du ser även på datumet där just när informationen var uppdaterad.
Eller våga dig på att följa Nyhetsbreven?

Det bästa med vårens förnyelse

Vi tänker att en tydligare signal än detta namn kring vad vi erbjuder går inte att få ihop på både engelska och svenska. Produkter vars syfte i allt är att hjälpa par att förstärka sin relation. Levla upp i relationen som vi ibland även säger.

Jag kommer fortfarande att försöka fläta samman denna hemsida (theresemabon.se) med thelove.rs. Där den senare blir tydligare i våra produkter och erbjudanden. Och denna hemsida en mer öppen arena för allt som kommer i vår väg. Och kanske främst min väg.

Just nu är det som kommer i vår väg detta:

  • Vaccination dos 2 = 1 juli
  • Mini-videos ut i sociala medier, där den första lanserades 24 juni: Sex och Lust i långa relationer
  • Snippets säsong 4 är på g att färdigställas och publiceras där poddar finns
  • Planering för parkurs i september och resten av hösten
  • Spela in vår första engelska säsong av Snippets
  • Bilfärd genom Europa och semester i Italien
  • Skulpturutställning på Taxinge 3-10 juli
  • Sprida ordet om oss, som parcoacher och alla våra erbjudanden

Du, om du ännu inte lyssnat på vår podcast så tipsar vi dig om att göra det i sommar. I bilen. Tillsammans med din partner. Lyssna och prata om er relation. Investera tid och engagemang i varandra, er själva och i relationen. Så ska du se att ni kan få skörda redan under hösten.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *