En resa i lust genom Europa

Med våra covidbevis, antikroppar från då vi var sjuka och med dubbla doser vaccin är vi på väg söderut. Vi tar oss dit lusten pekar. En andra morgon som denna i Tallinn vaknar vi och bestämmer oss för att ta en promenad i områden lite utanför Gamla stan. Telliskivi, Kalamaja och Botik står på tur. Därefter mot Riga via Pärmu.

Vill du hänga med oss på resan så kika in på mitt instakonto. Där hamnar en del av våra tips som till exempel igår när vi åt en sen lunch på restaurangen som heter sin adress. Rataskaevu 16. Där vårt bord var lovat.

Eller som den där guidade touren via Airbnb med Risto om Kommunismen i Estland. Nu strax frukost och vidare enligt vår lust-gps. Så småningom landar vi med resten av familjen i Orbetello. Det är planen. Resan dit via lusten.

Lusten ja…här smygfotade maken mig när vi lyssnade till guidningen. Mina boobisar 😉

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

Vår version av en podcast.
Om relationer för relationer.

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget