Säsong 6 av vår podd – om sexfantasier

Ads must not promote the sale or use of adult products or services. Ads promoting sexual and reproductive health products or services, like contraception and family planning must be targeted to people 18 years or older and must not focus on sexual pleasure.

Damn you Meta for blocking our ad!!

Vi ville testa att använda vår senaste podd om sexfantasier till att finna nya lyssnare. Vi vet att vi redan nu har lyssnare i hela Europa och bestämde oss för att göra en säsong om just detta innehåll på engelska. Enligt vår mening är det en möjlig boost till både dig och din romantiska relation, samt till ert sexliv.
Vad är boosten? Att våga blotta sig och dela med sig av sina fantasier och att ta del av sin partners.
Utan att freaka ut! Utan att bli rädd.

Så i denna säsong av Snippets: The Lovers Podcast lär vi er ett par tips om HUR du enklast pratar om sexfantasier med din partner.
Men ifall du inte följer oss i sociala medier på vår FB sida eller på vår Instagram som The Lovers, så är risken stor att Meta (fd känt som Facebook) har blockerat vårt inlägg och framförallt blockat vår tänkta annons.

Varför de blockade oss ser du i texten överst. Och särskilt talande är de sista orden i den avslutande meningen.
“….must not focus om sexual pleasure.” Men kära lilla Meta, varför är det så farligt att prata om och fokusera på sexuell njutning. Ni verkar leva i ett århundrade efter oss alla andra. Trött och uppgiven blev jag en stund. Sen satte jag en annons för vår förra säsong istället. Den är ju också på engelska och handlar om kommunikation. Vi får nöja oss med den just nu.

Anyhow – du vet säkert var du kan finna vår podd. Om inte – kika runt här i närheten. Läser du detta på en dator så borde du ha en knapp i din högra meny. Läser du på en mobil så ser du knappar om du scrollar långt ner.

In och lyssna med er. Följ oss på Spotify eller Podbean eller liknande.
Och tipsa mig gärna om innehåll till kommande säsonger. Ja, vi lovar att skapa nya på både svenska och engelska.

PS. Har du berättat om dina sexfantasier för din partner?
Hur kändes det?
Vad har det gett dig/er?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?