Värvet = en av mina favoriter

by | Oct 15, 2014 | Artiklar, Podcast | 0 comments

För ett par år sedan upptäckte jag Värvet – och sedan dess kan jag komma tillbaka till det om och om igen. Jag tror att jag till och med har lyssnat på samma avsnitt flera gånger ibland. Mest har jag nog lyssnat på avsnittet med Ernst. Och sedan dess är jag hooked på Ernst. Jag vill även påstå att jag genom Värvet har utforskat mig själv – eller att lyssnandet har satt fart på mitt utforskande om mig själv. Jag blev så glad när jag  lyssnade på avsnitt #143 med Peter Settman och Peter just rekommenderar detta – att utforska sig själv!

Kristoffer Triumf som intervjuar och är geniet bakom Värvet ställer så underbara frågor och det är så härliga samtal – vissa frågor är desamma till alla som intervjuas och en av dessa frågor är om den intervjuade vill rekommendera något.

“Vill du rekommendera nåt, frågar Kristoffer Triumf.
– Jag tror att jag skulle rekommendera om man inte har gjort det, så på ett eller annat sätt – Utforska sig själv, svarar Peter Settman.
Sen finns det många olika verktyg i detta på ett eller annat sätt – utforska sig själv, terapi, kanske någon form av andlig spis, det finns olika former och modeller, men att starta någon form av resa inåt istället för bara framåt.”

Lyssna och hör av dig till mig när DU är redo att utforska dig själv!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?